Haberler

AK Parti'ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

1 Kasım seçiminde yüzde 71,5 oranla rekor bir oy alarak Aksaray’da 3 milletvekilliğini kazanan AK Parti İl Başkanlığı’na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

1 Kasım seçiminde yüzde 71,5 oranla rekor bir oy alarak Aksaray'da 3 milletvekilliğini kazanan AK Parti İl Başkanlığı'na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Ziyaretler kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Eyüp Dağdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bağlıkaya Belediye Başkanı Hacı Hüseyin Cansu ve köyün mütevellit heyeti, Genç Memur Sen Başkanı Niyazi Maraşlıoğlu ve Üyeleri, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş ve Lale Eğitim Kurumları Yönetim Kurumu Başkanı Süleyman Baysal ve okul yöneticileri AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay'ı makamında ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

"GÜÇLÜ KADROMUZ İLE ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEYECEK"

Ziyaretlerde bir açıklama yapan İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti diye getirerek, AK Parti'nin ülkede ve Aksaray'da çalışmalarını hızla sürdüreceğini söyledi. 1 Kasım seçiminde Türk Milletinin kararını verdiğini ve AK Parti'yi tek başına iktidara taşıdığını belirten Başkan Karatay, "Aksaray'ımızda da 1 Kasım seçimlerinde bugüne kadar hiç görülmemiş bir oy oranı ile rekor kırarak vatandaşlarımız AK Partili 3 milletvekilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderdi. Yeni kabine kuruldu ve Milletvekilimiz ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz hanımefendi de yeniden Grup Başkanvekilliği görevine getirildi. Şimdi artık çalışma zamanı. Seçim öncesi hemen her vatandaşımızla, esnafımızla, işçimizle, işadamlarımızla, her kesim vatandaşımızla görüştük. Onların istediği gibi Türkiye'de ve Aksaray'ımızda güçlü kadrolarımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Çalışmalara kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, "Elbette sivil toplum örgütlerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, belde belediye başkanlarımız ve diğer kurumlarımız bizim için çok önemli. Biz bugüne kadar burada birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Türkiye'miz ve Aksaray'ımız AK Parti ile birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışarak kazandı. Sizlerin düşünceleri, görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Yine önceki dönemlerde olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız ki Türkiye'miz, Aksaray'ımız kazansın, en iyi hizmetleri hep birlikte güçlü bir şekilde yapabilelim. Ben hepinize ziyaretlerinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Hep birlikte durmak yok yola devam diyerek çalışmalarımızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Karatay Aksaray Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title