Haberler

AK Parti ve CHP Adıyaman Osb'de Buluştu

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ve CHP heyeti Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gezide karşılaştı.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ve CHP heyeti Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki gezide karşılaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ve beraberlerindeki heyet, CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, aday Abdurrahman Tutdere ve beraberindeki partililerle OSB'de karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde OSB Mütevelli Heyeti Başkanlığı'na tekrar seçilen Abdulkadir Çelenk'e her iki partinin mensupları da aynı anda hayırlı olsuna gitti.

AK Parti ve CHP heyeti bir süre karşılıklı sohbet ederek, birbirlerine başarılar dilediler. Karşılıklı şakalaşmaların olduğu ziyarette, seçimin barış ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunuldu.

OSB Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Çelenk, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile birlikte çok ciddi ödenekler aldıklarını vurgulayarak, "Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) olarak kurulduğu günden bugüne kadar en fazla hizmeti Ahmet Aydın'ın Grup Başkanvekili olduğu dönemde aldı. Adıyaman OSB yeni tevsi alanını açarken tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesine 15 milyon TL civarında ödeneği varken, sayın Grup Başkanvekilim bize 35 milyon TL ödenek çıkartmıştır. Bunun yanında yıllardan beri yapılamayan arıtma tesisi 8 milyon TL bedel ile ihale edildi. İnşaat devam ediyor. Alt yapı hizmetleri ihale edildi ve çalışmalar sürüyor. 830 bin metrekare ikinci tevsi alanında da 56 adet arsa ortaya çıkartıldı. Bunlardan 22 tanesi inşaata başladı. 4 tanesi faaliyete başladı. Diğerlerinden en geç Haziran ayı içerisinde faaliyete geçmelerini isteyeceğiz. Biz kabuğumuza sığmıyoruz. Yeni yer tahsisi için uğraşıyoruz. Bu noktada da kendilerinden destek istiyoruz. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, "Tekrardan seçilen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Çelenk'e başarılar diliyorum. Önerileri ve fikirleriyle bize yol açtı. Bizler de kapıları zorladık. İlgilileri ziyaret ederek, bu manada Adıyaman OSB'de genişleme oldu. Kamulaştırma ödeneği yanında ilave kaynak üreterek 45-50 milyona yakın kaynak geldi. Bu kaynakların uygulama ile yerini bulduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. 56 yeni arsanın yapılması çok güzel bir gelişme. Adıyaman mermer rezervinin yüksel olduğu bir yer. Yeni dönemde mermer için yeni OSB'ler oluşturabilir miyiz çabası içerisinde olacağız. Biz mevcut OSB'nin 2002 yılı öncesindeki halini biliyoruz. Burası boş ve kaderine terk edilmiş bir yerdi. Şimdi burada 5 bin insan istihdam ediliyor. Gençlerimize yeni iş alanları açma arzusundayız. Beni en çok üzen konulardan bir tanesi, fabrikalarda eleman aranıyor ilanlarını görmek. Bir tarafta işsizlik var iken, fabrikalarda böyle ilanların olması çelişkilidir. Bu konunun iyi irdelenmesi gerekiyor" dedi.

Heyetler daha sonra OSB'de bulunan fabrikaları gezdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Aydın Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title