Haberler

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Teşkilatlarını Güçlendiriyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Kadın Kolları Başkanlığı 2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala belde çalışmalarına ağırlık vererek, teşkilatlarda yeniliğe gidiyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Kadın Kolları Başkanlığı 2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala belde çalışmalarına ağırlık vererek, teşkilatlarda yeniliğe gidiyor.

Kumçatı beldesinde teşkilatı yenileyen Şırnak Kadın Kolları Başkanlığı, Uludere kadın kolları teşkilatını da ziyaret etti. AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, Kumçatı beldesinde yeni göreve getirilen belde başkanına yetki belgesini teslim etti. Kumçatı belde kadın kolları başkanlığı merkez teşkilatını 40 kadınla karşıladı. Belde kadınlarının yoğun ilgisi ile karşılanan Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, yeni belde başkanına yetki belgesini teslim etti. Teşkilat çalışmalarının yoğunlaştırılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Atan, yeni teşkilattan ev ev dolaşarak, halkın sorunlarıyla ilgilenmelerini istedi.

Yetki belgesi teslim merasiminden sonra belde kadınları ile sohbet eden Başkan Atan, AK Parti döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Hükümet olarak çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Atan, bu çalışmaları ev ev dolaşarak herkese anlatmak gerektiğini söyledi. Kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Atan, gördüğü ilgi karşısında çok mutlu olduğunu kaydetti.

Kumçatı beldesinin ardından Uludere'ye geçen Hatice Atan ve beraberindeki heyet AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yılmaz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazife Ürek ile teşkilatı tarafından karşılandı. Teşkilat olarak İlçe Kaymakamı Murat Karasu'yu ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Atan ve beraberindeki heyet yeni kaymakama jirki kilimi hediye etti. İlçe sorunları hakkında kaymakama bilgi sunan Başkan Atan, ilçe kadınları için destek istedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Kumçatı Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title