Haberler

AK Parti Sahaya İnerek Soğuk Havayı Isıttı

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, yerel seçimler öncesi mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yeniden aday gösterilmesiyle seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, yerel seçimler öncesi mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yeniden aday gösterilmesiyle seçim çalışmalarına başladı. Başkan Yılmaz, "Sıra inşallah ustalık dönemine geldi. Çalışacağız" dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, yerel seçim çalışmalarına Sümer Mahallesi'nden başladı. Seçim çalışmasının ilk gününde Başkan Yılmaz'a, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Belediye Başkan aday adayları, meclis üyeleri, Sümer Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kahruman ve kalabalık bir partili grubu eşlik etti. Sümer Mahallesi'nde esnafları ziyaret eden Başkan Yılmaz, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yılmaz, "Bizim çalışmalarımızı zaten vatandaşımız görüyor. Sümer Mahallesi diğer yerel seçimlerde hep destekçimiz olmuştur. Yine desteklerini esirgemeyeceklerine güvenimiz tamdır" diye konuştu.

Soğuk bir günde seçim startı verdiklerini ama halkın sevgisi ile gönüllerinin ısındığını ifade eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "İl Başkanımızın nezaretinde belediye başkanı aday adaylarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla beraber çalışmalarımıza 'Bismillah' dedik. Diğer seçimlerde olduğu gibi aynı neticeye götüreceği inancıyla Sümer Mahallesi'nden çalışmaya karar verdik. Diğer mahallelerimizden aldığımız destekler çok yüksek. Her mahalleden destek almasak seçimi kazanamayız. İnşallah eksik işlerimizi tamamlayabiliriz. Artık çıraklık dönemimiz bitti. Kalfalık dönemimiz de bitti. İnşallah ustalık döneminde Bolu'nun hizmetkarlığına devam edip, eksik kalan işlerimizi tamamlamak için hem Sümer Mahallesi'ndeki vatandaşlarımızın tamamından hem de Bolu halkından tekrar bize destek vermelerini istiyoruz. Onlara hizmet etme arzusunda olduğumuzu ifade ediyoruz. Dualarını ve desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın da vatandaştan aldıkları enerji ile soğuk havayı hissetmediklerini ifade ederek, "Kalabalık bir heyet halinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu mevsimin en soğuk gününde bu çalışmaya başladık. Eksi 10 derecedeki soğukluğu vatandaştan aldığımız sıcaklık ve enerji ile hissetmiyoruz. Büyük bir teveccüh var" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan aday adayları da seçim çalışmalarına katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Mücahit Kutlu, "Vatandaştan aldığımız pozitif enerji bizleri duygulandırdı ve omuzlarımıza da bu güvene layık olmak adında yük aldık" derken, diğer Belediye Başkan aday adayı Tahsin Akduman da, "Çalışmalarımız 30 Mart akşamına kadar devam edecek. Tüm desteğimizle başkanımızın arkasındayız" ifadelerine yer verdi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz Ömer Sayın Ak Parti Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title