Haberler

AK Parti Niğde Gençli Kolları Başkanı Mustafa Özdemir;

Ak Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Beytüşşebap’ta hain PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Naci Adıyaman hakkında yazılı açıklama yaptı.

Ak Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Beytüşşebap'ta hain PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Naci Adıyaman hakkında yazılı açıklama yaptı.

Beytüşşebap Gençlik Kolları başkanının PKK tarafından öldürülmesine sert tepki gösteren Özdemir mesajında şu ifadelerde bulundu; "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle 27 gündür vatan nöbeti tutan Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanı'mız Naci Adıyaman, kalleş sürüsü PKK tarafından haince pusuya düşürülüp şehit edilmiştir. Başkanımızın içinde bulunduğu araç alçak teröristler tarafından durdurularak, içinde bulunan Naci Adıyaman'la birlikte ağabeyi Fikret Adıyaman önce kaçırılmış ve araçları ateşe verilmiş daha sonra Başkanımız Naci Adıyaman kalleşler tarafından şehit edilmiştir.

Cumhurbaşkanımız ve Başkomutamımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi, tüm hain örgütlerin topu bir gelse, bu vatanın Naci kardeşimiz gibi mert ve şerefli evlatlarına saldırsa, geriye bir adım atan bu şerefsizlerden de daha alçaktır. Vatanımızın huzuru, milletimizin sükunu ve devletimizin bekası için göğsünü siper etmekten çekinmeyen 1.7 milyon vatan evladından müteşekkil AK Parti Gençlik Kolları, bu hainlere, bu topraklarda fırsat vermeyecek, yılmayacak ve yorulmayacaktır. Ey şerefsizler sürüsü! Naci kardeşimizin ulaştığı şehadet makamının hasretiyle yanıp tutuşan milyonlarca genç daha var, Sizin zulmünüze boyun eğmeyip, Hak davanın neferi olmuş binlerce Jirki Aşireti daha var, Siz bir Naci'yi şehit ettiniz fakat size bu toprakları dar edecek milyonlarca Naci daha var. Siz ne kadar onursuzsanız, biz o kadar onurluyuz. Siz ne kadar şerefsizseniz biz o kadar şerefliyiz. Bizlerin vatan ve millet aşkı, sizin bu topraklara ve Türkiye halkına duyduğunuz nefretten kat be kat fazla gelir. Bu milletin darbeye karşı direnişinden hiç mi ders almadınız? Tanka kafa atan, balkondan F-16'ya atlamaya çalışan bu vatan evlatları sizin gibi korkak ve kalleşlere neler yapar hiç düşünemiyor musunuz? Bekleyin, az kaldı ve şunu kesinlikle unutmayın; biz öldüğümüzde şehit olarak, siz öldüğünüzde hain olarak anılacaksınız. Kardeşimizin Kederli ailesinin, teşkilatlarımızın ve tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Şehit Naci Adıyaman'a Allah'tan rahmet diliyor; Şehit Naci Adıyaman ve 15 Temmuz şehitlerimizden Mustafa Avcu, Samet Uslu ve Mehmet Ali Kılıç'ın bize devrettiği vatan nöbetini; bu millete ve bu ülkeye düşman tüm teröristler bu topraklardan temizlenene ve hak ettikleri cezaları çekene kadar tutacağımız konusunda şehitlerimize şeref ve namus sözü veriyoruz. " dedi - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özdemir Adıyaman AK Parti Niğde Yerel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

title