Haberler

AK Parti Nevşehir Teşkilatı Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılacak olan halk oylaması ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

Ak Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılacak olan halk oylaması ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz ay TBMM'inde görüşülerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili AK Parti Nevşehir Teşkilatı, halk oylaması öncesi, sağlıklı bir seçim çalışmasının yürütülebilmesi için kolları sıvadı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında yürütülecek çalışmalarda il merkezinin yanı sıra ilçelerde partililere seçim eğitimi verilecek ve sandık oluşumları da bu merkez kanalıyla yürütülecek.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda halkı doğru bilinçlendirmek için yoğun gayret içerisinde olduklarını ifade eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver; "Ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştıran Dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin doğru anlaşılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yazılı dokümanlar hazırlıyoruz. Salon toplantıları, ev, kahvehane toplantıları, mahalle Toplantıları ile bu meseleyi halkımıza en doğru anlaşılır şekliyle ifade edeceğiz. Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan halk oylaması sürecinde de aynı şekilde halkımızın yanlış ve yanıltıcı iddialarla yönlendirilmesini önlemek, değerli halkımıza doğruları en yalın ve en doğru şekilde ulaştırmak için yoğun gayret içerisinde olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili yapılacak olan halk oylamasında seçim çalışmaları AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, İl Yerel Yönetimler ve SKM Başkanı Sami Demirses, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'ün yer aldığı bir ekiple yürütülecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Nevşehir Yerel Haberler

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir?
Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title