Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları Tunç ve Yelkenci Kurucaşile'de

Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci Kurucaşile ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.

Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci Kurucaşile ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.

Tunç ve Yelkenci beraberinde, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Ahmet Necati Erkal, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Erfındık, İl Başkan Yardımcıları ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Kurucaşile ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu. Kurucaşile'de kıraathane önünde ilçe halkı ile çay sohbeti gerçekleştiren Tunç ve Yelkenci, Kurucaşile'nin köklü bir ilçe olduğunu belirterek, ahşap tekne ve yat imalatında Türkiye'de en önemli bir ilçe olan Kurucaşile'deki yatırımlara önem verdiklerini, yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Kurucaşile ve çevresinin çok gelişeceğini söyledi.

Bartın-Kurucaşile yolunda önemli çalışmalar yapıldığını belirten Milletvekili Tunç, "Bartın-Çakraz arasında bölünmüş yolu tamamladık. Halen Çakraz-Kurucaşile arasında da yol çalışmalarımız devam ediyor. 5 adet tünel, 2 adet viyadük, 10 adet köprü inşa edilecek olan bu yolda Avara tüneli ulaşıma açıldı, Cumayanı tüneli ve Dizlermezeci viyadüğü tamamlanmak üzere" dedi.

Bartın-Kurucaşile yolunun 60 km den 45 km'ye düşeceğini belirten Milletvekili Tunç; "25 kilometrelik kısmın tamamlandığını geriye kalan 20 kilometrelik kısmı da tamamladıktan sonra Bartın-Kurucaşile arası 1,5 saatten 25 dk'ya düşecek" dedi.

Milletvekili Tunç, önümüzdeki günlerde Çakraz-Kurucaşile arasının ikmal ihalesinin gerçekleşeceğini belirterek, çalışmaların hızlanacağını, ardından da Kurucaşile-Kastamonu Cide arasındaki bölümün yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Kurucaşileliler ve esnaflar, Milletvekili adayları Tunç ve Yelkenciye ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yelkenci Yılmaz Tunç Kurucaşile Ak Parti Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title