Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Pmyo'yu Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Polis Meslek Yüksekokulu’nun (PMYO kapasitesini artırıp fiziki manada daha donanımlı bir seviyeye kavuşturmak için çalışmalarımız, girişimlerimiz devam ediyor” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Polis Meslek Yüksekokulu'nun (PMYO kapasitesini artırıp fiziki manada daha donanımlı bir seviyeye kavuşturmak için çalışmalarımız, girişimlerimiz devam ediyor" dedi.

Milletvekili Şahin, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürü Mehmet Karlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Polis Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, "Eğitimin insan hayatındaki yerinin ne kadar önemli olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Özellikle ülkemizin güvenlik güçlerine yetişmiş eleman desteğini sağlama noktasında Polis Meslek Yüksekokulunun Malatya'mızda görev yapması, hizmet vermesi bizim için ayrıca bir kazanımdır. Okulumuzun merkezi bir yerde olması ve civar illerin büyük bir kısmına hitap etmesi önemlidir. Önümüzdeki süreç içerisinde okulumuzu büyüterek 400 öğrenci kapasitesini artırıp fiziki manada daha donanımlı bir seviyeye kavuşturmak için çalışmalarımız, girişimlerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin "Malatya'yı bilen bir müdürün Malatya'da görev yapıyor olmasının ayrı bir kazanım olduğunu söyleyerek, "Bizler siyasetçiler olarak siyasi beklentimiz olmaksızın kurumlarımızın yanında olduk. Amacımız Polis Meslek Yüksek okulunda aslına uygun, nitelikli gençlerimizin yetişmesine imkan oluşturacak zeminin oluşturulmasıdır. Bize düşen neyse her zaman için yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karlı Polis Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Şahin ve beraberindekiler Polis Meslek Yüksekokulu alanında da incelemelerde bulundu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title