Haberler

AK Parti İkinci Seçim Bürosunu Soğuksu Mahallesi'ne Açtı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından oluşturulan seçim bürosunun ikincisi Soğuksu mahallesine açıldı.

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından oluşturulan seçim bürosunun ikincisi Soğuksu mahallesine açıldı.

Açılışa, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

İl Başkanı Ömer Ayar, 30 Mart yerel seçimlerinin, yerel bir seçim havasından çıkarak genel seçim havasında olacağını söyledi.

Bu seçim başka seçim olacak diyen Ayar, " Bu sloganımızın sonuna kadar arkasındayım. Dirayetli bir başbakanımız var. Bizde Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik duracağız. Karabük'e en güzel hizmeti getireceğine inandığımız donanımı, bilgisi, becerisi hükümet ve bürokrasi kademesindeki temasları sayesinde Karabük'ümüzü şahlandıracak bir adayımızla Mehmet Ceylan ile hemşerilerimizin karşısına çıktık. İnanın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum bugüne kadar edinmiş olduğu tecrübeleri Karabük'te hizmet dönüştürmek adına Mehmet Bey Karabük'ümüze geldi. Yapacağı gerçekleştireceği projeleri sizlerle paylaşıyoruz. Karabük'ün nasıl bir değişime uğrayacağını hep beraber göreceğiz. Sizlerde bu güzel hizmetleri her yerde anlatmalısınız ki yatırımları herkes öğrensin. İnşallah 30 Mart bizim günümüz olacak" dedi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan ise, "10 yıldır Hükümetimiz hem ülke çapında hem de Karabük'te çok işler başardık. Bizlere çamur atsalar da bizler şehrimiz için iyi işler yaptık. KARDEMİR anlamında olsun, Üniversitesi olsun, Araştırma Hastanesi anlamında olsun. Karabük'ü doğalgaza kavuşturduk. Su sorunu vardı hem su getirdik hem de arıtma tesisi kurduk. Soğuksu bölgesini ilgilendirecek konulara gelirsem Makasbaşında çok şükür ihalesi yapıldı, yer teslimi yapıldı 2 bin 500 kişilik Karabük'ün en büyük spor salonunu bu bölgede yapıyoruz. 1 yıl içinde inşallah burası teslim edilecektir. Soğuksu gençleri spora çok meraklı bunun için 30 Mart'ta yerel seçimi kazandığımızda Soğuksu spor başta olmak üzere bütün amatör takımlara destek vereceğiz. Soğuksu spor sahasını çimliyoruz. Sentetik çim yapıyoruz. 13 Şubat'ta Soğuksu sporun sahasının suni çim ihalesi gerçekleştirilecektir. Karabük konusunda da 10 yılda ne yapılması gerekiyorsa yapıldı. Hiç kimse çıkıp da Karabük'te Hükümet tarafından şu yapılması gerekiyordu da yapılmadı diyemez. Şimdi ise zaman yerel yönetim zamanı. Belediye Başkanlığımızda da Karabük'ü kalkındırmak ve şahlandırmak iççin geliyoruz. Gerçekten Karabük gelecek 40-50 yıllık ihtiyacını giderek ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalarla geliyoruz. Hazırladığımız projelerle gerçekten Karabük'ümüz çok güzel yerlere gelecek. Şehrimizin çehresi değişecek, farklı bir havaya bürünecek. Sosyal Projelerle, Bölgesel Projelerle, Mega Projelerle çok güzel işler başaracağız. Sosyal Belediyecilik anlamında elimizden geleni yapacağız. Halkımızın yanında olacağız. Onların dertleri ile dertlenip mutlulukları ile sevineceğiz" dedi.

Ceylan, ayrıca, 30 Mart'ta AK Parti'ye destek vererek Karabük'ü hep birlikte şahlandıracaklarını ve AK Parti farkını Karabük'te göstermek durumunda olduklarını da söyledi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Ömer Ayar Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Bakmadan Geçme

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title