Haberler

AK Parti Havran İlçe Kongresi

Balıkesir'in Havran ilçesinde AK Parti 4.olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde Emin Ersoy başkan seçildi.

Balıkesir'in Havran ilçesinde AK Parti 4. olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde Emin Ersoy başkan seçildi.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenme kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, milletvekilleri Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu, Tülay Babuşçu, İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçıvan, köy ve mahalle muhtarları ile partililer katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Emin Ersoy, 223 oyun tamamını alarak ilçe başkanı oldu.

Ak Parti ilçe başkanı seçilen Ersoy, aynı zamanda İl genel meclis üyeliği, Ziraat Odası ve Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı görevini de yürütüyor.

"MODERN HAVRAN'I İNŞA EDİYORUZ"

Kongrede, Mevlana, Yunus Emre, Pir Sultan Abdal'ın güzel sözlerinden örnekler vererek konuşan Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, "Bizim önceliğimiz insandır. Hizmetlerimizde insan odaklıdır. Bu yüzden kim olursan ol, yine gel diyorum" dedi.

Lofçalıoğlu,"Seçim öncesi hizmetlerimizin yer aldığı broşür bastırdım. Şimdi o bröşüre bakıldığında bütün sözleri daha seçimlere 2 yıl kala yerine getirmenin mutluluğu yaşıyorum. Modern Havran'ı inşa ediyoruz. Kimseye diklenmedik ama dik durduk. Havran'a hizmet getirilmesi konusunda her kesin görüşünü aldık. Projelere açık olduk. Havran'ın Balıkesir'in önde gelen ilçeleri arasında yer alması için çalışıyoruz, bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Bugün hesaplaşma günü değil, helalleşme günüdür" şeklinde konuştu

"HAVRAN EDREMİT'İN SÖMÜRGESİ ALTINDA KALDI"

Ak Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'da Havran'ın yıllardır Edremit'in sömürgesi altında kaldığına dikkat çekti.

Aydınlıoğlu, "Havran'a bir hizmet sözüm var. Sıcak su getireceğim. Sözümü tutmak için girişimlerim sürüyor. Önce MTA Balıkesir Bölge Müdürlüğü ardından MTA Genel Müdürlüğü'nde temaslarım sürüyorum. Son olarak Valilikte araştırdım. Edremit Belediyesi tüm kuyuları ruhsatlandırmış. Temaslarım Ankara, Balıkesir arasında sürecek. İlçemize hem Devlet yatırımı, hem de yerel yatırımlar geldi. Belediye başkanımız hizmetlerinden bahsetti. Ak hizmetler, Havran'ı uçuracak, bundan sonrada gelmeye devam edecek" diye konuştu.

"HAVRAN'A HİZMET ETMEK İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

Havran Ak Parti İlçe Başkanı Emin Ersoy ise, " Yoğun bir süreç yaşadık. Delegelerin isteği ile aday oldum. Çalışmalarımıza start verdik, çok şükür bugüne kırgınlık ve küskünlük olmadan geldik. Bugüne kadar hizmet eden Muharrem Aydınlıoğlu ve yönetimine teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Delegelerin isteği ile şimdi hizmet etme sırası bize geldi. Partimiz büyük bir aile. Bu hizmet bayrağını daha yukarılara çıkarmak için hep birlikte çalışacağız " dedi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu: Emin Ersoy (başkan), Mehmet Eyi, Mustafa Gün, Sunullah Peker, Adem Yakut, Bülent Çapkın, İlgi Ekinci, Metin Yüksel, Kadir Gezer, Mustafa Volkan Erkan, Murat Özaydın, Osman Karabaş, Sonnur Şimşek, Osman Bayram, Sebahatin Özkan, İsmail Helvacıoğlu, Yunus Güder, Hatice Şengül, Salih Salın, Cengiz Diler.

22.01.2012 16: 19 TSİ

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Ersoy Balıkesir Ak Parti Havran Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title