Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Ortaca'da Seçim Bürosu Açtı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Muğla'nın Ortaca ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Çetin Uslu’nun seçim bürosunun açılışında partilileriyle buluştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Muğla'nın Ortaca ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Çetin Uslu'nun seçim bürosunun açılışında partilileriyle buluştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Muğla'nın Ortaca ilçesinde partilileriyle buluştuğu toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti Muğla Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar ve AK Parti Ortaca Belediye Başkan Adayı Çetin Uslu ve partililer katıldı. Konuşmalardan önce Kadın kolları seçim bürosu önünde parti şarkısı çalınırken oyunlar oynadı.

Seçim Bürosunun açılışından önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra açılış konuşmasını yapan AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı; "Ortacanın geleceğine gönül vermiş dava arkadaşlarım; Ortacamızın hak ettiği AK Belediyecilik ile hizmet ve projeyle buluşmasına aracılık edecek olan seçim büromuzun açılışına hepiniz hoş geldiniz. 12 sene önce memur maaşlarını ödeyemediği, iflas, batık ve hastalıklı bir ülke devre alan sonrasında 53 hava limanı, 45 üniversite 18 bin kilometre duple yol, 500 bin toplu konut, hastaneler, tüneller, helikopterler, insansız hava uçakları, köprüler, okullar, kamu binaları, metrolar yapan AK Parti Hükümetine atılan çamurları inşallah 30 Mart'ta hepimiz hainlerin yüzüne çarpacağız. Bu meydandaki bu ak yüreklerde bu parlaklığı ve ışıklığı görüyorum. Ortaca için, Ortaca İnsanı için, bölgemiz için, bölge insanımız için yapmak istediğimiz birçok projemiz var. Bunlardan bir tanesini açıklamak istiyorum. Diğer projelerimizi de daha sonra açıklayacağız. Çünkü projelerimizi açıkladığımız zaman proje üretmekten aciz olan ve şu ana kadar herhangi bir proje üretemeyenler, bu projelerimizi taklit edeceklerdir. Ortaca Haklımız biliyorki! Şu anda Ortaca belediyesi'nin eğitim alanı, toplu konut alanı ve kültürel tesislerin yapılması için gerekli olan da arsa ve arazilerinin bulunamamasıdır. Bunun en büyük nedeni CHP zihniyetinin belediyecilik anlayışından uzak olarak, başı dara düştükçe, dar boğaza girdikçe elindeki arsa ve arazilerinin satmasındandır. Genel Başkan Yardımçısı Süleyman Soylu'nun katkılarıyla Yerbelen Mevkiinde Değirmendere'de bulunan Bin 500 dönümlük gayrimenkulü belediyemize kazandıracağız. 2004'den 2009'a kadar AK Parti Belediye Başkanlığı döneminde Ortaca'ya Belediye Başkanı Salih Özdemir tarafından, kanalizasyon, şu anda Kültür Parkı olan yerin belediyemiz tarafından kazandırılmıştır. AK Parti Adayımız Çetin Uslu seçildiği zaman Ortaca marka şehir hüviyetine kavuşturacağız" dedi.

AK Parti Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Ortaca Belediye Başkan Adayı Çetin Uslu seçildikleri zaman neler yapacaklarını partililere anlattı.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Süleyman Soylu, AK Parti iktidarının son 10 yılda sadece sağlık, yol, bilişim, haberleşme, eğitim ve askeri teknolojileri alanında gelişim yapmadığını, AK Parti iktidarının özgüveni tam bir toplum oluşturduğunu söyledi. Soylu, "Türkiye ne zaman sıçrama yapmaya kalksa yeni oyunlar oynanarak önü kesilmek isteniyor. Ülkenin kalkınmasını sağlayacak projeleri hedef aldılar. Huzuru ve istikrarı hedef aldılar. 30 Martta kirli ittifaka son vermek milletimizin elinde. Bu millet 60 gramlık oy pusulası ile geleceğine sahip çıkacaktır" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Soylu Ak Parti Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title