Haberler

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adaylarından Sağlık-sen'e Ziyaret

Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayları Mehmet Erdoğan, Fikret Murat Tural, Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, Başkan Yardımcıları Hasan Abar ve Hayri Turan ve partililer Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Ali Arayıcı’yı ziyaret etti.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayları Mehmet Erdoğan, Fikret Murat Tural, Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, Başkan Yardımcıları Hasan Abar ve Hayri Turan ve partililer Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Ali Arayıcı'yı ziyaret etti.

Ziyarette milletvekili adayları, Başkan Arayıcı ve sendika üyeleri ile sohbet etti. Sağlık çalışanlarının sorunları hakkında bilgi veren Arayıcı, Ak Partili milletvekili adayları ve parti yöneticilerine ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Güçlü bir hükumet istediklerini belirten Arayıcı, "7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsiz süreç Türkiye'nin güçlü iktidarlara ne kadar ihtiyaç duyduğunu bir kez daha göstermiştir. Sağlık çalışanları olarak huzura, barışa ve istikrar için oy kullanacağız" dedi. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da, Ak Parti'nin seçim bildirgesi ile ilgili bilgi verdi. Son yıllarda sağlık çalışanlarının ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Milletvekili Erdoğan, kamuda çalışan taşeron personelin kadroya alınacağı müjdesini hatırlattı. Ak Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde 7 Haziran'a göre çok daha büyük bir başarı elde edeceğine inandığını belirten Erdoğan, "Vatandaşlarımız 7 Haziran'dan sonra Türkiye'de ekonomik ve sosyal alandaki huzur ve refah için, gelişme için tek parti hükumetlerine ihtiyaç olduğu gerçeğini çok iyi gördü. Tek partinin iktidarda olduğu güçlü bir hükumet Türkiye'deki sorunları kısa sürede çözecektir. Zaten ülkemizin yakın tarihine de baktığımızda Türkiye'nin hep tek parti hükumetleri döneminde sıçrama yaptığı görülmektedir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

Bakmadan Geçme

Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title