Haberler

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Günşen: "Ortak Akılla Değişimi Gerçekleştireceğiz"

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Ahmet Günşen, Edirne’de değişimi gerçekleştirmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, ortak akıl ile birlikte bu değişimi gerçekleştireceklerini, Edirne’nin alması gereken hizmetlerin en iyisini alacağını söyledi.

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Ahmet Günşen, Edirne'de değişimi gerçekleştirmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, ortak akıl ile birlikte bu değişimi gerçekleştireceklerini, Edirne'nin alması gereken hizmetlerin en iyisini alacağını söyledi.

Prof. Dr. Günşen, Yeşilce Cami'de sabah namazının ardından cami cemaatiyle sohbeti etti. Seçim çalışmaları kapsamında Bostanpazarı Aile Sağlığı Merkezi, Bezirhan Yapı, Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Ayşekadın esnafını ziyaret eden Günşen, günü çat kapı ev ziyaretleriyle tamamladı.

"HALKLA GÖNÜL GÖNÜLE OLMUŞ BİR BELEDİYE OLACAĞIZ"

Hem Türkiye'ye hem de dünyaya model olabilecek bir Edirne'nin hayalini kurduklarını dile getiren Günşen, bu hedef için Edirne halkının kaybedecek vakti olmadığını belirtti. Günşen, "Her zaman söylüyorum güzel Edirne'mizin derdiyle dertleniyorum. Bunları çözmek için ekibim ve projelerim hazır. Artık Edirne'min ulaşım sorunu kalmayacak, alt yapı sorunu olmayacak, vahşi çöp depolama sistemine son vereceğim. Halka açık, halkla el ele, gönül gönüle vermiş bir belediye olacağız. Tüm sorunları kökten çözeceğiz. Bildiğiniz gibi günümüzde liderlik kavramı değişti. 'Yaptım oldu' anlayışından ziyade toplumu ortak bir paydada buluşturabilen, ortak paydayı temsil kabiliyetini en yüksek seviyede kullanabilen kişilerdir. Bu da zamanın ve şehrin ruhuna bürünmekle olur. Ben bu şehrin ruhuna bürünmüş bir insanım. ve bu ruhla Edirne'mizi yeniden ayağa kaldıracağım" dedi.

"SOSYAL BELEDİYECİLİKTE DEV ADIMLAR ATACAĞIZ"

Sosyal belediyecilikte dev adımlar atacağını ifade eden AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Günşen, "Şehrimizin fiziksel sorunlarını çözmenin yanında sosyal bir belediye olacağız. Engellilerimizin önünde engel kalmayacak. İşlevselliği, etkin kullanımı ve özel donanımları sayesinde engelli vatandaşlarımıza yönelik 'Engelliler Sarayı Projesi'ni hayata geçireceğiz. Bu projemizle engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama katılmasını sağlayacağız. Engelliler Sarayı'nda derslikler, üretim atölyeleri, aşçılık eğitim atölyeleri, pastacılık eğitim atölyeleri, görme engelliler için bilgisayar odaları, duyu algı odaları, psikolojik danışma merkezleri yer alacak. Bu sayede saray, istihdam sorununa çözüm getirebilecek bir merkez de olacak. Engelliler Sarayı'nı Edirne'mize kazandıracağım. Unutmayalım ki, her sağlıklı birey bir engelli adayıdır" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Günşen Ak Parti Yeşilce Yerel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title