Haberler

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayları Kente Geldi

AK Parti’nin Ağrı milletvekili adayları düzenlenen mitingle hakla buluştu.

AK Parti'nin Ağrı milletvekili adayları düzenlenen mitingle hakla buluştu.

1 Kasım'daki genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili adayı olan Cesim Gökçe, İsmail Oğur, Erhan Tenekeci ve Zeynel Abidin Çakır, seçim çalışmalarını başlatmak üzere Ağrıya geldi. AK Parti Ağrı milletvekili adayları, Eleşkirt ilçe girişinde partililerce coşkuyla karşılandı. Adaylar daha sonra araç konvoyuyla kent merkezine gelerek halkı selamladı. Milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanlığı'nca parti binası önünde düzenlenen mitinge katıldı. Daha sonra adaylar, parti binasına geçerek vatandaşlarla bayramlaştı. Burada konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Cesim Gökçe, "Coşkuyla, heyecanla, ilk günkü heyecan ne ise, 2002 aşkı, heyecanı ne ise o heyecanla yola çıkmamız gerekiyor. Kadın kollarımıza bu konuda çok büyük görevler düşüyor. Kadın kollarımız vefakardır, cefakardır, samimidir. Bu nedenle en büyük gücümüz, lokomatif olarak gördüğümüz kadın kollarımızın çalışması, çabası, gayreti bizim için çok önemlidir. Tüm aile efradımız, akrabalarımız, dostlarımızla birlikte kadın kollarına takviye ve destek yaparak şehrimizin mahallelerini çok güzel bir koordinasyonla taksimat yaparak ev ev gezmek suretiyle bu seçimde hep birlikte başarılı olmak zorundayız. Her eve en az 3 defa gideceğiz Allahın izniyle. Kadın kollarımızın başarısını öteden beri hep biliyoruz. AK Parti'yi ayakta tutanların kadınların olduğunu biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza samimi duygularla gönül verenlerin kadınlar olduğunu biliyoruz. Erkekler de onlara takviye kuvvet olarak bu seçimi Allah'ın izniyle başaracağız. Öyle bir çalışacağız ki geçen seçimin hezimetini bu ilde yaşamayacağız Allah'ın izniyle. Öyle bir gayret edeceğiz ki bizler kendi emeğimizle, çabamızla, gayretimizle inşallah 4-0 yapacağız" dedi.

İsmail Oğur ise, "1 Kasım seçimi gerçekten Türkiye'nin istikrar seçimidir. ya Türkiye'nin olması ya da olmaması. 2001'de yürü Türkiye sloganıyla yola çıkan AK Parti, belli bir noktaya getirdi. Her konuda çağ atlattı. Şimdi Türkiye'yi değerlendirdiğimiz zaman iki tane Türkiye var. 2001'den önceki Türkiye ve 2001'den sonraki Türkiye. 6 aydır iktidardan uzak ama geçici bir hükümetle idare ediliyor. İyi ki yine AK Parti işin başındadır. Türkiye'de işler yolunda gidiyor. Onların tek hedefi, düşmanlığı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ve AK Parti kadrolarınadır. Biz bu seçimi demokratik bir seçim olarak hiç kimseye çatmadan, onlar konuşur biz icraat yaparız sloganıyla yola çıkacağız . Ağrı'da eski AK Parti'yi canlandırmamız lazım. AK Parti'nin bayrağını göklere çıkartmamız lazım. Ağrı AK Partilidir. Geçmişte bazı hatalar yapılmıştır. İnşallah bu hataların telafisi ile yeniden Ak Parti'yi canlandırıp eski günlere getirmek için hepinizin canla başla çalışmanızı istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her şey memleketimiz için" şeklinde konuştu.

Erhan Tenekeci de, "1 Kasım 2015'te yapılacak olan genel seçimlerin ilimize, ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüzünüzdeki umudu ve ışığı görüyorum. Allah'ın izniyle ve sizlerin desteğiyle bu tabloyu Ağrı'da tersine çevireceğiz. 4-0 biz yapacağız" ifadelerini kullandı.

Zeynel Abidin Çakır da, "Burada şu heyecanı gördüm. Burada bir aile gördüm. Herkes çoluğuyla çocuğuyla, akrabasıyla, annesi-babasıyla gelmiş. Bu da bizim birlikteliğimizi gösteriyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir sözü vardır. 'Biz milletin hizmetkarıyız' diyor, o felsefe ile inşallah hareket edeceğiz" dedi.

Törene, AK Parti Ağrı İl Başkan Vekili Çetin Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül, ilçe belediye başkanları ile belde belediye başkanları ve partililer katıldı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeynel Abidin Ak Parti Türkiye Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title