Haberler

AK Parti Adayları Şimşek ve Müftüoğlu Belge Dağıttı

Gaziantep'in Şehitkamil İlçe Belediyesi Tarafından Nurtepe Mahallesinde Düzenlenen El Beceri Kursunun Sona Ermesi Sebebiyle Sertifika Dağıtım ve Sergi Açılış Töreni Düzenlendi.

Gaziantep’in Şehitkamil İlçe Belediyesi tarafından Nurtepe Mahallesinde düzenlenen el beceri kursunun sona ermesi sebebiyle sertifika dağıtım ve sergi açılış töreni düzenlendi.

Nurtepe Mahallesi Sosyal Tesislerindeki sertifika ve sergi açılışı törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Ak Parti Gaziantep Milletvekili adaylara Mehmet Şimşek ve Özlem Müftüoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Nurtepe Mahallesindeki kursu başarıyla tamamlayan 61 bayana sertifikalarını veren Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, el beceri kurslarının sanayideki ara elaman sıkıntısına önemli bir destek sunduğunu vurguladı. Daha önce yapılan 10 sosyal tesise ilave olarak 14 yeni sosyal tesis yaptıklarına değinen Özkarslı, el beceri kurslarıyla hanımları üretimin içerisine dahil ettiklerini vurguladı. Göreve geldikleri günden bugüne kadar 5 bin 600 kişiye sertifika verdiklerini anlatan Özkarslı, “Amacımız genç kızlarımıza talep ettikleri olanakları sağlamaktır” dedi.

Sertifika töreninden sonra AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Özlem Müftüoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı’nın eşi Zerrin Özkarslı, kursiyer bayanların el emeği göznuru eserlerinden oluşan sergiyi açtılar.

(ST-ST-Y)

21.06.2007 14:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title