Haberler

AK Parti Adayları Mendıki Aşiretinden Destek İstedi

AK Parti Mardin milletvekili adayları, merkez Artuklu ilçesindeki Mendıki aşiretine bağlı ailelerle bir araya gelerek, destek istedi.

AK Parti Mardin milletvekili adayları, merkez Artuklu ilçesindeki Mendıki aşiretine bağlı ailelerle bir araya gelerek, destek istedi.

AK Parti Mardin milletvekili adayları Süleyman Çelik ve Ceyda Bölünmez Çankırı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar, bu kez de bir otelde, kentin en büyük aşiretleri arasında yer alan Mendıki aşiretine bağlı Olgaç, Akbacı, Gazan, Tör, Gökoğlu, Hansu, Yücedağ, Yaşar, Timur ile Elalmış aileleri ile bir araya geldi. Toplantıya, İl Başkanı Mehmet Ali Dündar da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dündar, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerin Türkiye'nin birlik ve beraberliği için çok önemli bir duruma geldiğini kaydetti. 7 Haziran seçimlerinde çıkan tablonun Mardin'e ve ülkenin geleceğine hiçte iyi bir yansımasının olmadığını anlatan Dündar, Her Mardinlinin oy kullanacağı sandığı sahiplenmesi gerektiğini savundu.

Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı'nın babası İşadamı Süleyman Bölünmez ise AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde Mardin'den yeni bir başarıyla çıkması gerektiğini belirterek, yeni bir hizmet yolculuğuna çıkan kızını Mardinlilere emanet ettiğini vurguladı. Konuşmasında yaşanan adaylık sürecine de değinen Bölünmez, listede kendi ismi yerine kızının isminin dahil edilmiş olmasının sorumluluğunu arttırdığını, 1 Kasım seçimlerinde Bölünmez soyadından meclise bir değil aksine iki vekilin birden seçilmiş olacağını söyledi.

"TÜRKİYE'NİN KADERİ OYLANACAK"

Mendıki aşiretinin damadı olarak kendisini ailenin bir bireyi olarak gördüğünü kaydeden milletvekili adayı Süleyman Çelik ise, 1 Kasım'da sandık başına giden herkesin Türkiye'nin gelecekteki kaderini oylayacağını söyledi. Yapılacak seçimlerde kadınlara önemli görevler düştüğünü anlatan Çelik, "Dış güçler, ülkemizdeki işbirlikçilerle birlikte bizim üzerimize oynamak istedikleri bir oyun var. AK Parti hükümetlerinin iktidarı sürecinde yaşanan sosyal ve ekonomik gelişmelerin bir takım çevrelerin oyununu bozduğunu ve bu yaşanan büyük gelişmelerden rahatsızlık duyduklarını biliyoruz. İşte bundan rahatsız olan bütün çevreler bir araya gelmiş ve AK Partisiz bir Türkiye üzerinde oynayacakları oyunun işlerini kolaylaştıracağını biliyorlar. Türkiye'de AK Parti, gerçek manada demokrasinin önünü açmış ve özgür bir ülke, özgür bir bölge ve özgür bireylerin ülkesini oluşturmayı başarmıştır. Gelinen noktada herkes hür ve özgürdür" dedi.

"PSİKOLOJİK BASKI OLUŞTURUYORLAR"

Bazı partilerin sandık üzerinde psikolojik baskı oluşturduklarını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Seçimler öncesi bölgemizde de şehrimizde de bir korku imparatorluğu oluşturmak isteyenler ve bu korkuyu salarak da köy sakinlerinin üzerinde mahalle halkının üzerinde, komşuların üzerinde mahalle baskısı oluşturup, hür ve özgür iradenizi belli odaklara yönlendirmek isteyenler vardır. Bizler Kızıltepe ovasında yaşıyor ve bugüne kadar da oylarımızı orada kullanıyoruz. Bugüne kadar oylarımızı hep AK Parti'ye verdik, hiçbir seçimden sonra hiç kimse bize niye AK Parti'ye oy veriyorsunuz diye sormadı bizlere. Soramaz da, çünkü birey olarak da aile olarak da bu bizim seçimimiz. Tıpkı sizin de özgür iradenizle gönlünüzde yatan siyasi partiye vereceğiniz özgür oylarınız gibi. 1 Kasım seçimleri hepimiz için çok ama çok önemli. Yapılacak seçimlerde ülkemizin geleceği için, özgür bir Türkiye için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerekiyor. Bunun gerçekleşmediği taktirde yarınlara dair fazla bir beklentimizin olmaması gerekiyor. Buna göre davranmamız ve üzerimize düşen görevi hiç kimseden korkmadan yerine getirmemiz gerekiyor. Türkiye'de herkesin bir arada, bir ve beraber olarak geleceğe yürümesi bu seçimlerde çıkacak sonuca bağlı. Ailenize mensup bir aday olarak özellikle de bayanlarımızdan ricamız, seçime kadar kalan süre içerisinde gitmedik komşu, durumun ciddiyetini anlatmadık kişi bırakmayacağız." - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Bölünmez Ak Parti Türkiye Mardin Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

500

Yorumlar (1)

Terazi:

Bazıları şahsi menfaatleri için Mendiki aşiretini kullanmaktadır. Bizler kızıltepede yaşayan mendiki aşireti mensuplarının böyle bir toplantıdan haberi yok. ve kimse bizim adımızı kulnmaya kalkmasın sadece kendi adına konuşabilirler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title