Haberler

Ahmet Göktaş, CHP Nevşehir İl Başkanlığı Görevine Başladı

CHP'de gerçekleştirilen il kongresi sonrasında başkanlığa seçilen Ahmet Göktaş, partideki devir-teslim töreni ile birlikte görevine başladı.

CHP'de gerçekleştirilen il kongresi sonrasında başkanlığa seçilen Ahmet Göktaş, partideki devir-teslim töreni ile birlikte görevine başladı. İl başkanlığı görevini Bülent Dağdibi'nden devralan Ahmet Göktaş ilk çağrısını parti üyelerine ve delegelere yaptı. Göktaş: "Gelin bir olalım, diri olalım ve başaralım" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP Nevşehir İl Kongresi'nde Bülent Yumuş ve Hamdi Aydemir'i geride bırakarak il başkanı seçilen Ahmet Göktaş, parti binasında düzenlenen devir-teslim töreninde görevi eski il başkanı Bülent Dağdibi'nden devraldı. Eski ve yeni il yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törende, Bülent Dağdi'ne partiye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Ahmet Göktaş: " Ülkemiz bir başı boşluk ve karışıklık içerisinde. Bizleri çok zor görevlerin beklediğinin bilincindeyiz. Fakat bundan hiç şüpheniz olmasın ki; Atatürk ilke ve devrimlerinden, cumhuriyetimizden ve ülkenin üniter yapısından hiç taviz vermeyeceğiz. Bunları tartışmamız bile söz konusu değil. Bunun kanıtı ise Ulu Önder Atatürk ve İsmet İnönü'nün bize göstermiş olduğu yoldur" diye konuştu.

Kongreden sonra göreve gelen yeni il yönetim kurulu olarak amaçlarının parti içerisindeki birlik ve bütünlüğü sağlamak olduğunu vurgulayan Ahmet Göktaş, kongrede kendilerine oy veren veya vermeyen herkesi kucaklayacaklarını ve kimseye bir kırgınlıklarının olmadığını ifade etti. Ölçülerinin samimiyet ve çalışma olduğunu kaydeden Göktaş, tüm üyelere partilerine destek vermeleri çağrısında bulundu.

CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş:

Bakın Türkiye'de grevler yasaklanıyor ve hak arayanlar gözyaşlarına bakılmaksızın kapı dışarı atılıyor. Merhametsiz ve zalim bir yönetim biçimi hayatın her alanına girmekte. Bu sebeple geleceğimizi kurtarmak ve geçmişimize sahip çıkmak için gelin birlik olalım, diri olalım ve başaralım" şeklinde konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title