Haberler

Ağız ve Diş Sağlığından İftar

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelini iftarda bir araya geldi.

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelini iftarda bir araya geldi. İftarda İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından personel çocuklarına bisiklet dağıtıldı.

Ağız ve Diş Merkezi bahçesinde yapılan iftara, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri İbrahim Özcan, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Savaş Akça, Şube Müdürleri, merkez çalışanları ve aileleri katıldı.

Hep birlikte yapılan duaların ardından oruçlar açıldı. Birlik ve kaynaşma amacıyla verilen iftarda, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, çalışanların motivasyonunu artırmak amacıyla ve Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Kampanyası kapsamında personel çocuklarına bisiklet hediye edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İl Sağlık Müdürlüğü İbrahim Özcan Düzce Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor?
Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title