Haberler

Afyonklarahisar'ın Termal Geleceği Masaya Yatırıldı

'Termalin Başkenti Afyonkarahisar' markasına yönelik AR-GE faaliyetlerinin planlanması yapmak için Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof.Dr.Mustafa Solak başkanlığında kurulan 'Afyon Termal Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği' ilk genel...

'Termalin Başkenti Afyonkarahisar' markasına yönelik AR-GE faaliyetlerinin planlanması yapmak için Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında kurulan 'Afyon Termal Sağlık Turizmi ve Eğitimi Derneği' ilk genel kurul toplantısını yaptı.

Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Solak, termal sağlık turizmi alanında çalışanların hizmet kalitesinin arttırılması, hizmet veren kurumların tanıtılması ve en önemlisi Afyonkarahisar'ın termalin başkenti ve termal destinasyon olarak marka şehir olması, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve yerel yönetimin en önemli hedefleri arasında olduğunu söyledi. Solak, üniversitenin gerek Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, gerekse de turizm fakültesi ile termal otellerle işbirliği sonucu kurduğu model sayesinde, ortak akılla üretilecek çözüm önerileri ile termal sağlık turizmi alanında hak ettiği yere en kısa sürede ulaşacağını dile getirdi. Rektör Solak, derneğin amaçları doğrultusunda ilk olarak yerel halk, yerel yönetim, üniversite, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları arasında kurulacak devamlı bir iş birliğinin önemli olduğunu da vurguladı.

Toplantıya, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başta olmak üzere AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Dr. Dr. Sabri Çelik, İktisadi ve İdari Bilimler Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fikret Yaman ile birlikte Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Nizamettin Kaplan, Oruçoğlu Thermal Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Oruç, İkbal Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Evren ve İkbal Termal Hotel Genel Müdürü Ali Gümüşhan katıldı.

Önümüzdeki dönem içinde dernek olarak yapılabilecek ya da desteklenecek faaliyetler ilgili de görüş alışverişinde bulunan katılımcıların dilek ve temennilerini dile getirmelerinin ardından toplantı sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Necdet Sezer Mustafa Solak Termal Yerel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title