Haberler

ADÜ Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi

Güncelleme:

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Binali Yıldırım Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Binali Yıldırım Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Törene, ADÜ Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Cumali Öksüz, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri ile konuklar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende, Tıp Fakültesi 19. Dönem Birincisi Dr. Berke Ateşli, "Bizler bugün burada dünyanın en zor ve özveri isteyen kutsal mesleklerinden biri olan hekimlik eğitimimizin zorlu yorucu ancak bir o kadar da heyecan verici 6 yılının sonuna gelmiş olmanın haklı gurunu yaşıyoruz. Ben bugün bu kürsüde 2022 yılı mezun arkadaşlarım ve aynı zamanda meslektaşlarım adına bu konuşmayı yapmaktan büyük onur diyorum" sözlerinin ardından emeklerinden dolayı ailelerine ve öğretim üyelerine kendisi ve mezunlar adına teşekkürlerini iletti.

Öğrencilerin mezuniyetinin gururunu ve sevincini tüm aileler ve öğretim üyeleri ile birlikte yaşadığını belirten Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz, "Değerli evlatlarımız bugün hekimliğe adım atıyorlar. 6 yıl önce zorlu sınavları geçip geldiler bugünde emeklerinin karşılığını alıyorlar bu sebeple gururlanmak elbette hakları. Mezun öğrencilerimizin yolları açık olsun her birini tebrik ederim" diye konuştu.

Asistanlık döneminden anı ve tecrübelerini paylaşan Prof. Dr. Ali Akyol, hekimliğin kutsal, özverili ve fedakar bir meslek olduğunu belirterek, "Sevgili öğrencilerimiz Allah yolunuzu açık etsin, başarılı bir hekimlik hayatı nasip etsin" dedi.

2021-2022 Akademik Yılı dönem birincisi Dr. Berke Ateşli'nin mezuniyet kütüğüne ismini çakması Prof. Dr. Ali Akyol'un, Dr. Berke Ateşli'ye ödülünü vermesinin ardından dönem ikincisi Dr. Yaşar Şavk'a Prof. Dr. Mehmet Aydın, dönem üçüncüsü Dr. İrem Sena Küse'ye Prof. Dr. Cumali Öksüz ödüllerini verdi.

Acil Tıp Uzmanları Derneği ATUDER tarafından yılın acil intern hekimi seçilen Dr. Ali Ercan Kangel'e ödülünü Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Duman, Dönem temsilcisi Dr. Onur Eşki'ye ödülünü Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Cesur verdi.

Mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından Prof. Dr. Ali Zahit Bolaman, öğrencilere hekimlik andını okuttu. Tören, öğrencilerin keplerini atması ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Aydın Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title