Haberler

Adana'da Sinek ve Haşereyle Mücadele

Adana Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden larva, sivrisinek ve haşereyle mücadelesini 15 ilçede kesintisiz sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden larva, sivrisinek ve haşereyle mücadelesini 15 ilçede kesintisiz sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri, sivrisinek ve haşerelerin üreme odağı olan dereler, yeşil alanlar, fosseptik çukurları, parklar, pazar yerleri ile cadde ve sokaklardaki rögarları düzenli olarak ilaçlıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mehmet Çelebi Akkuş, Adana 2. İdare Mahkemesi'nin kararına istinaden Adana Büyükşehir Belediyesi'nin vektörle mücadele hizmetini 10 Şubat 2010 tarihinden bu yana devam ettirdiğini bildirdi. Mehmet Çelebi Akkuş, sivrisinek, karasinek, hamam böceği, tatarcık, kene, bit, pire ve kemirgen mücadelesine yönelik larva, rezidüel ve uçkun ilaçlamalarının program dahilinde düzenli olarak sürdürüldüğünü belirtti.

366 PERSONEL GÖREV YAPIYOR

Mehmet Çelebi Akkuş, "Vektörle mücadele çalışmalarımızı 106 araç, 16 pülverizatör, 20 holder, 20 kanal sisteme cihazı, 300 sırt pompası ve 366 personelle Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanı olan 15 ilçenin tamamında etkin şekilde yapıyoruz. Vektörle mücadele çalışmalarında Sağlık Bakanlığı'nca haşerelere karşı kullanılmak üzere ruhsatlandırılmış, onaylanmış ve etkinliği ispatlanmış ilaçlar kullanıyoruz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda sinek ve haşereyle mücadeleyi amansız sürdürürken muhtarlarla işbirliği içinde olduklarını vurgulayan Akkuş, "Muhtarlarımızı ve ilaçlama yaptığımız mahallelerdeki vatandaşlarımızı çalışmalarımız konusunda bilgilendiriyoruz. Muhtarlarımızla koordineli şekilde ilaçlamaları sürdürüyoruz. Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün muhtarlarla yaptığı istişare toplantılarında da söz konusu hizmetimizle ilgili çok büyük övgüler alıyoruz" diye konuştu.

ARAÇLAR UYDU TAKİP SİSTEMİYLE İZLENİYOR

İlaçlamalarda kullanılan araçların izlemesini uydu takip sistemiyle gerçekleştirdiklerini, belediye kaynaklarının doğru, etkin ve verimli şekilde hizmete dönüşmesinde büyük hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Akkuş, vatandaşların talep ve şikayetlerini 0322-328 82 72 numaralı telefondan 08.00-01.00 saatleri arasında bildirebileceğini, aynı konuda Alo 153 çağrı merkezini de arayabileceklerini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sözlü Mehmet Çelebi Akkuş Yerel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Uzun bir süre sonra ilk kez görüntülenen Meral Akşener, yeni saçıyla ortaya çıktı

Uzun bir süre sonra ilk kez görüntülenen Meral Akşener, yeni saçıyla ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title