Haberler

36 yıldır ilk günkü hevesle Türkiye Gazetesini okuyucuya ulaştırıyor

Güncelleme:

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Türkiye Gazetesi dağıtıcısı Kılıç, 36 yıldır ilk günkü hevesle işini yapıyor.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Türkiye Gazetesi dağıtıcısı Kılıç, 36 yıldır ilk günkü hevesle işini yapıyor.

1970 yılında merhum Enver Ören tarafından kurulan günlük gazete, Türkiye'yi ilk kez abonelik sistemi ile tanıştırdı. 1986 yılından bu yana Çanakkale'nin Çan ilçesinde Türkiye Gazetesi dağıtımını yapan 61 yaşındaki Ali Osman Kılıç, "Beni gören herkes ben kendimi bildim bileli gazete dağıtıyorsun bıkmadın mı diye soruyor. Ben buradan hepsine cevap vermek istiyorum. 36 yıldır aynı heyecanla sanki ilk günkü dağıtıma çıkıyor gibi çıkıyorum her sabah. Her gün aynı heyecanla, aynı enerjiyle yola çıkmak sadece İhlas holding bünyesinde İhlas çatısı altında olur. İşimi de abonelerimi de çok seviyorum. Allah güç kuvvet verdikçe bu işi yapmaya devam edeceğim" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazetesi Enver Ören Çanakkale Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title