Haberler

2008 Yılı Kırıkkale Belediyesi'nin Altılım Yılı Olacak

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, 2008 Yılının Kırıkkale Belediyesi'nin Altılım Yılı Olacağını Belirterek, Yoğun Bir Tempo ile Çalışacaklarını Söyledi.

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, 2008 yılının Kırıkkale Belediyesi'nin altılım yılı olacağını belirterek, yoğun bir tempo ile çalışacaklarını söyledi.

2008 yılındaki çalışmalar konusunda bilgiler veren Harun Ulusoy, 100 bin ton asfalt, 200 bin metrekare kilit parke ve Kızılkanat İş Merkezi ve Nokta Park'a da çevre düzenlemesi yapılacağını söyledi. Bahçelievler Mahallesi'nin tamamında, Çalılıöz, Yaylacık, Yeni Mahalle, Sanayi, Kanuni Bulvarı ve Fen Lisesi yolunda da doğalgaz çalışmalarının bitmesi halinde asfaltlama ve kilit parke çalışmalarının tamamlanacağını belirten Ulusoy, Gürler, Kurtuluş, ve Bahçelievler mahallelerinin tüm yollarına kaldırım döşeneceğini kaydetti. Yaylacık, Çalılıöz ve Yeni Mahalle'nin de altyapıları tamamlanan yerlerinde kaldırım çalışması yapacaklarını ifade eden Ulusoy, bu yıl içerisinde yapılan asfaltlama çalışmaları sonrası Kırıkkale genelinde 100 bin ton asfalt ve 200 bin metrekare kilit parke çalışması yapacaklarını, kaldırımsız ve asfaltsız yolun kalmayacağını söyledi.

Başpınar Kapalıspor Salonu'na giden yolda yaşanan sıkıntılara da değinen Ulusoy, Başpınar'ı Çullu'ya bağlayan dümdüz bir yol yapacaklarını ve Başpınar Stadyumu sahası yanındaki yolu iptal edeceklerini söyledi. Yapılacak yeni yol projesinde bir de köprü bulunduğunu kaydeden Ulusoy, Başpınar ve çevresini daha yaşanabilir bir semt haline getireceklerini anlattı.

Kapalı semt pazarları çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Ulusoy, 7 adet semt sahası için ihalenin yapıldığını, şu an sözleşme aşamasında olduğunu söyledi. Ulusoy, bu yıl içerisinde Karşıyaka Mahallesi Cumhuriyet Lisesi yanındaki boş araziye de kapalı semt pazarı yapacaklarının altını çizdi.

Kızılkanat İş Merkezi ve Nokta Park'ta da çevre düzenlemesi yapılacağını belirten Ulusoy, geçmiş yıllarda Kırıkkale'ye ilkleri yaşatan belediyenin bu yıl yapacağı çalışmalarla da adından sıkça söz ettireceğini vurguladı.

(SY-BÖ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title