Haberler

12 Şubat Ruhuna Tüm Türkiye Ortak Oldu

Kahramanmaraş Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Madalyalı Kahraman Şehir” konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler belirlendi.

Kahramanmaraş Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Madalyalı Kahraman Şehir" konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler belirlendi.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan'la düzenlediği basın toplantısında dereceye giren öğrencileri açıkladı. Resim dalında bin 100, şiir dalında 981 ve kompozisyon dalında 322 öğrencinin yarışmaya katıldığını ifade eden Poyraz, ilginin her geçen yıl artmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Jürinin yaptığı titiz değerlendirmelerin ardından dereceye giren eserlerin belirlendiğini kaydeden Poyraz, şöyle konuştu:

"Kahramanmaraş Belediyesi olarak milli ve manevi duygularımızı canlı tutmak, 12 Şubat ruhunu tüm ülkemizin fertleriyle paylaşmak istiyoruz. Bu nedenle de beş yıldır bu yarışmayı düzenliyoruz. Yine bu yıl da Iğdır'dan Trabzon'a, Bursa'dan Tekirdağ'a kadar yurdumuzun dört bir tarafından öğrencilerimiz bu gurur günümüze ortak oldular. Ben yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, jüri üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Milli Eğitim Müdürü Alkan ise Kahramanmaraş'ın gurur verici bir tarihe sahip olduğunu belirterek, bu değerlerin yeni nesle en iyi şekilde aktarılması gerektiğini belirtti. Çalışmaların 9 kişilik komisyon tarafından titizlikle incelendiğini dile getiren Alkan emeği geçenleri kutladı.

Jürinin yaptığı değerlendirme sonunda resim dalında Iğdır'dan Tuba Padir birinci, Bursa'dan Rabia Tuncer ikinci, Trabzon'dan Kader Keleş üçüncü oldu. Kompozisyon dalında ise birinciliğe Tekirdağ'dan Osman Karamık, ikinciliğe Ankara'dan Melisa Reyhan, üçüncülüğe ise Rize'den Ayşegül Kubat layık görüldü. Yarışmada şiir kategorisinde ise Konya'dan Tuğberk Avşaroğlu birinci, Mardin'den Zehra Kuntoğlu ikinci ve Kahramanmaraş'tan Beyza Malkoç üçüncü oldu. Yarışmanın resim dalındaki mansiyon ödülü Kahramanmanmaraş'tan Buse Özdemir'e, kompozisyon dalında Afyonkarahisar'dan Şemen Almula Barışık'a ve şiir kategorisinde ise Hatay'dan Deniz Buğra Çarboğa'ya verildi.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ertaş, Başkan Danışmanı Zeynep Arıkan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci ve yarışma düzenleme komitesi başkanı Ramazan Avcı katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kahramanmaraş Mesut Alkan Türkiye Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title