Haberler

11. Meslek Edindirme Kursu Hilalkent'te Açıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanatsal ve Mesleki Eğitim Kursları (ESMEK) Hilalkent Şubesi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanatsal ve Mesleki Eğitim Kursları (ESMEK) Hilalkent Şubesi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

On birincisi yapılan Hilalkent'teki ESMEK Şubesi açılış törenine, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Erzurum Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve vatandaşlar katıldı. Kesilen kurdelenin ardından açılışı yapılan şube katılımcılar tarafından gezildi. 5 binin üzerinde kişinin eğitim göreceği meslek edindirme kursuyla igili bilgi veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "On birincisini açtığımız meslek edindirme kursumuzla birlikte 160 ayrı branşta eğitim yapıyoruz. 5 binin üzerinde öğrencimiz 200 öğretmeninin eşiliğinde bu kurslara katılacaklar.. Arzumuz Erzurum'da benim mesleğim yok diyen kalmasın. Gerek erkek gerekse kadınlarımızı eğiterek gelecekte bir çok branşta ihtiyaç olacak eleman yetiştireceğiz. Böylelikle gerekli istihdam da sağlanmış olacak. Belediyecilik sadece park bahçe, yol, kaldırım yapmak değil sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere de destek vermektir. Bu anlamda her geçen gün şehrimizi geliştirmek adına özen gösteriyoruz. İnşallah dönemin sonunda büyük bir farkındalık oluşacak. Bu sanayi sitemizde de 15 civarında fabrika inşaatı başlayacak. Burada onlarca insanımız çalışacak. Biz de onların aradığı nitelikte eleman yetiştireceğiz" diye konuştu.

Hilalkent Meslek Edindirme Kursu binasının açılışının ardından Vedat Aydın adına yapılan Kütüphane'nin de açılışı yapıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Ak Parti Ardahan Erzurum Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title