Haberler

AK Parti Vakfıkebir Adayı Balta, Esnafla Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Balta, "Biz Vakfıkebir'i bölgenin lider ilçesi yapmak istiyoruz." dedi.

AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Muhammet Balta, Vakfıkebir'i bölgenin lider ilçesi yapmak istediklerini söyledi.

Balta, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi ilçedeki esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşla bir süre sohbet eden Balta, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinin uzun zamandır bağımsız belediye başkanları ile yönetildiğini söyledi.

Balta, Vakfıkebir'in hak ettiği hizmeti alacağını belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Günün her saati vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Bizler de projelerimizi anlatıyoruz. Vakfıkebir'de nasıl bir iradecilik hedeflediğimizi anlatıyoruz. Karşılıklı fikir alışverişi içerisindeyiz" dedi.

Bir numaralı önceliklerinin halkın önceliği olduğunu ifade eden Balta, "Sivil toplum örgütleri ile de aynı şeyleri paylaştık. Tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla eş güdüm ve işbirliği içerisinde çalışacağımızı ifade ettik. Halkımız ve STK'lar bundan memnun kaldılar. Vakfıkebir'imizin bundan sonra kaybetmeye tahammülü yoktur. Hep birlikte Vakfıkebir için çalışacağız" diye konuştu.

Balta, yerel seçimlerin çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

" Trabzon'umuz Başbakanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu söz neticesinde 'Büyükşehir Belediyesi' statüsüne kavuştu. Bu Trabzon ve ilçeleri için büyük bir fırsattır. Büyükşehirle Trabzon büyük yatırımlar alacaktır. Bu yatırımlar ve hizmetlerden Vakfıkebir'de nasibini almalıdır. Vakfıkebir nüfus olarak da ekonomik olarak da bölgenin en büyük ilçesidir. Ulusal ve uluslararası markaları var. Biz Vakfıkebir'i bölgenin lider ilçesi yapmak istiyoruz."

Öncelikle Vakfıkebir'i AK belediyecilikle tanıştıracaklarını vurgulayan Balta, "Bunu da büyükşehir ile taçlandırmış olacağız. Bunu halkımıza anlatıyoruz ve aynı heyecanı onlarda da görmekteyiz. Hemşehrilerimiz AK belediyecilik ile buluşmak için sabırsızlanıyor. Bu tarihi fırsatı kaçırmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah'ın izniyle 31 Mart günü Vakfıkebir'de yeni bir dönem halkımızın desteği ile başlayacak" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Balta Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

kuzeyin akdenizde ki kızıhavaonder@hotmail.co:

sadece seçim çalışmalarında vatandaşın yanına gidiyorsunuz...43 yaşındayım, vakfıkebir de hiç bir değişiklik yok...hep kendi cebinizi doldurma derdindesiniz...aydoğdu köyünün ne yolu var nede suyu....yazıklar olsun hizmet götürmeyenlere...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title