Haberler

CHP İzmit Adayı Sirmen: İşsizlik Sorununu Çözeceğiz

Güncelleme:

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sirmen, "İzmitlilerin işe ihtiyacı var, bu sorunu çözmek için proje geliştirdik. İşsizlik sorununu çözeceğiz." dedi.

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, "İzmitlilerin işe ihtiyacı var, bu sorunu çözmek için proje geliştirdik. İşsizlik sorununu çözeceğiz" dedi.

CHP seçim bürosundan yapılan yazılı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında Sirmen'in Erenler Mahallesi'nde Sabriye-Zeki Yılmaz ile Ayşe-Hüseyin Keskin çiftinin evlerine konuk olduğu bildirildi.

İşsizlik konusunda pek çok proje geliştirdiklerine dikkati çeken Sirmen, "İzmit'te çok fazla işsiz var, yetkililer Kocaeli gibi bir şehirde işsizlik problemini neden hala çözemiyorlar, gerçekten anlam veremiyorum. İşsizlik sorunuyla ilgili istihdam yaratacak pek çok proje geliştirdik. Kimse endişelenmesin, iş sorunu çözeceğiz. 16 Şubat'ta bütün projelerimiz açıklayacağız" dedi.

"Yüzde 60'ın altında oy alırsam, kendimi başarısız sayarım"

İnsanların sıkıntılarına çözüm olacağımızı düşündüğü için yeniden aday olduğunu dile getiren Sirmen, Sirmen, şöyle devam etti:

"Biz çalışmak için geliyoruz. Zamanında yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızla birleşince, İzmit daha yaşanabilir ve daha güzel bir yer olacak. Hiç durmadan İzmit'i daha ileriye taşımak için çalışacağız. Gittiğim her yerde görüyorum, bizim insanımız çalışanla çalışmayanı çok güzel ayırıyor. Tepkisini koyuyor ve kendisine hizmet getirmeyene prim vermiyor. Bizden sonra hiçbir hizmet getirilmediğini de herkes biliyor ve konuşuyor. Eğer bu seçimde yüzde 60'ın altında oy alırsam kendimi başarısız sayarım." - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Sefa Sirmen Erenler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title