Haberler

    Yeni Trafic Türkiye'de

    Renault, ticari araç ürün gamının üyesi Yeni Trafic’i, Türkiye’de müşterileriyle buluşturuyor.

    Renault, ticari araç ürün gamının üyesi Yeni Trafic’i, Türkiye’de müşterileriyle buluşturuyor. Ticari araçlarda markanın yükünü çeken Trafic’in beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı merakla bekleniyor.


    Yeni Trafic, üretici firmadan alınan bilgilere göre bir önceki nesline göre 21 cm daha uzun ve 6 m3 yükleme hacmi sunuyor.


    1,6l 115 bg ve 1,6l 140 bg (Çift Turbo) gücünde, iki adet turbo dizel motor ile müşterileriyle buluşacak.


    dCi 115 (300Nm): Fabrika verilerine göre karma yakıt tüketimi (6,5 litre / 100 km)


    Energy dCi 140 Twin Turbo (340Nm), Stop & Start: Çift Turbo teknolojisine sahip bu motor, fabrika verilerine göre karma yakıt tüketimi 6,2 litre/100km seviyesinde.



    Yeni Trafic kabininde, toplam 90 litre hacminde, 14 farklı saklama gözü bulunuyor.Kabin içi multimedya, Yeni Trafic’te bir diğer önemli unsur olarak öne çıkıyor: CD-Mp3 çalar, USB portu, Bluetooth bağlantısı standart olarak sunuluyor. Bunların dışında, MediaNAV ve R & GO sistemlerine opsiyonel olarak sahip olunabiliyor.


    Yeni Trafic’in, standart olarak sunduğu aktif donanımlar: Elektronik fren gücü dağıtıcılı ve acil fren yardımlı ABS sistemi, yeni nesil ESP sistemi, Adaptif Yük Kontrolü, Devrilme Önleyici, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yol Tutuş Desteği (Extended Grip), Römork Savrulma Önleyici.


    Pasif güvenlikte de Yeni Trafic, güçlendirilmiş gövde, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, güç limitörlü ve ön gergili ön emniyet kemerleri, kamçı etkisini engelleyen koltuk başlıkları, ara bölme, yük sabitleme halkaları ve lastik basınç izleme sistemi gibi donanımları sunuyor.


    Türkiye’de Mart ayında satışta olan Yeni Trafic Panelvan versiyonunu takiben, 5+1 Multix, 8+1 Passenger ve 9+1 Passenger versiyonları 2015 yılı ikinci çeyreğinde pazara sunuluyor olacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Renault Türkiye Otomobil Haberler

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

    ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

    Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

    Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title