Haberler

Yeni Sezonda 4 Yeni Oyun

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ekim Ayında Başlayacak Yeni Sezonda 'Açık Aile', 'Kaç Baba Kaç', 'Palto' ve 'Kuvayi Milliye' Oyunlarıyla Sahnedeki Yerini Alacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ekim ayında başlayacak yeni sezonda 'Açık Aile', 'Kaç Baba Kaç', 'Palto' ve 'Kuvayi Milliye' oyunlarıyla sahnedeki yerini alacak.

Provaları ocak ayında başlayan, Dario Fo ve Franca Rame'nin yazdığı 'Açık Aile' adlı oyun, 1 ve 5 Ekim'de Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Çevirisini Füsun Demirel'in, yönetmenliğini Tolga Tümer'in yaptığı oyunda, Özlem Boyacı ve Korel Cezayirli rol alıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda yönettiği oyunlarla, kent halkının sevgisini kazanan usta yönetmen Haldun Dormen, Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunu 'Kaç Baba Kaç'ın yönetmenliğini üstleniyor.

Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Dormen'in yönettiği 'Kaç Baba Kaç' adlı oyun, 6, 7, 9, 10, 13, 16, 17, 20, 23, ve 24 Ekim'de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda izlenebilecek. Oyunda, Şehir Tiyatrosu sanatçılarından Mete Ayhan, İsmail Dündar, Elif Savran Perk, Tolga Tümer, Mahide Yumbul Cantürk, Elçin Tezcan, Gonca Yakut, Yalçın Özen, Serhat Onbul ve Özgür Onan rol alıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunlardan 'Palto' da ekim ayında seyirciyle buluşacak.

Nikolay Gogol'a ait ve çevirisini Cemal Süreya'nın yaptığı 'Palto'nun yönetmenliğini Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçılarından, oyuncu ve yönetmen Erdal Küçükkömürcü üstleniyor.

Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi'nde 14, 15, 19, 21, 22, 26, 27, 28, 30 Ekim'de izleyiciyle buluşacak. Oyunda, Şehir Tiyatrosu sanatçılarından Özlem Akdoğan, Basri Albayrak, Ali Eyidoğan, Emir İzci, Hakkı Kuş, Burcu Tutkun Oruç ve Serkan Sezgin rol alıyorlar.

Nazım Hikmet'in yazdığı Ergin Orbey'in yönettiği 'Kuvayi Milliye' adlı oyun sahneleyecek. 1919 yılında kurulan, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması ve milli mücadelenin başarıyla yürütülmesinde önemli rol oynayan Kuvayi Milliye hareketinin anlatıldığı oyun, 29 ve 31 Ekim'de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda izlenebilecek.

(DA-CY-NÖZ) - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

Bakmadan Geçme

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title