Haberler

Yeni Eğitim-öğretim Yılı Başladı

2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılının Başlaması Nedeniyle İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Bazı Okulları Ziyaret Etti

2010-2011 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, bazı okulları ziyaret etti.

Namık Kemal Lisesi, Yuvam Emek Dayanışması İlköğretim Okulu ve TBMM İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden ilçe protokolü, öğretmenlere yeni eğitim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Doğan, Namık Kemal Lisesinde okul yöneticilerine yaptığı açıklamada, yerel yönetim olarak eğitim kurumlarına destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Eğitim kurumlarıyla sürekli diyalog halinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Doğan, eğitim gören çocukları kendi çocukları gibi gördüklerini, öğrencilerin iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için kendilerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye gayret ettiklerini kaydetti.

Çocuklara yönelik projelerden de söz eden Doğan, ilk kez bir yerel yönetimin çocuk hakları masası kurduğunu ileri sürdü.

Namık Kemal Lisesi Müdürü Seyfettin Bahadır, Yuvam Emek Dayanışması İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Ünüvar, TBMM İlköğretim Okulu Müdürü Fahri Kıran okullarını ziyaret eden heyete ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. (AB-TE-MHD) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title