Haberler

Murat Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Ziyaretlerini Tamamladı

Güncelleme:

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Murat Yazıcı, ilçe ziyaretlerini tamamladı.

Geçtiğimiz haftalarda Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Murat Yazıcı, ilçe ziyaretlerini tamamladı.

Hazırlanan plan doğrultusunda Köse, Şiran, Kelkit, Kürtün ve Torul ilçelerini ziyaret eden Yazıcı'ya Müdür Yardımcıları Murat Şükrü Baş, Mesut Olgun ve Şube Müdürleri Abidin Merdan, İsmail Hayal, Bülent Ağaç, Kemalettin Karabulut, Rasim Alkaç ve Ahmet Tuncay eşlik etti.

Yapılan ziyaretlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulların genel durumu, okul, derslik, öğretmen ve öğrenci sayıları, okul türlerine göre öğrenci sayıları ve okullaşma oranları, taşımalı eğitim bilgileri, okulların eğitim ve başarı göstergeleri, personel ve öğrencilerin izin ve devam-devamsızlık durumları, inşaat emlak bilgileri, ilçe olarak yürütülen SODES, ÖDES ve diğer ulusal ve yerel projeler, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler, stratejik planlama, ilgi liderliği ve TKY Toplam Kalite Yönetimi çalışmaları ile ilçenin eğitim ve öğretim alanındaki sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin yaptığı sunudan sonra yaptığı değerlendirmede sunu eşliğinde liderlik, ekip çalışması, motivasyon ve zaman yönetimi konularında bilgi verdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Yazıcı Gümüşhane Kelkit Şiran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title