Haberler

Biri kaçıyor diğeri kovalıyor

Osman Okan

Osman Okan

Gazeteci Yazar / Haberler.com
29.01.2024 10:28

Trendyol Süper Lig de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk mücadelesi ve heyecanı devam ediyor.

Bir gün Fenerbahçe kazanıyor 3 puan öne geçiyor ertesi gün Galatasaray kazanıyor puanları eşitliyor.

Galatasaray evinde oynadığı karşılaşmada Gaziantep Fk'yi son dakikalarda bulduğu gol ile mağlup ederken, sağ ve sol bekte orijinal mevkileri olmayan futbolcuların oynaması ileriki maçlarda sıkıntı yaratacak gibi görünüyor.

Bu akşam 1-0 geriye düşmesine ve uzunca bir süre maçı yenik götürmesine rağmen Galatasaray'ın maçı çevirmesi şampiyonluk yolunda takıma ve taraftara bir özgüven verdi kanısındayım.

Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Zaha çok çalıştı ve alınan galibiyette belirleyici futbolculardan biri olurken, Torreira ve Mertens sahanın en iyileri arasındaydı. Galatasaray'ın İcardi, Kerem Demirbay, Mertens, Zaha ve Halil Dervişoğlu'nun vuruşlarında tam 5 topu direklerden dönerken, İcardi'nin attığı iki gol açık ofsayt olduğu için iptal edildi. Oyuna son dakikalarda dahil olan Halil Dervişoğlu, Zaha'ya yaptığı asist ve beraberlik golüyle belki de oyunun kaderini değiştirdi.

Galatasaray'da maça sağ kanatta başlayan Barış Alper Yılmaz, son dakikalarda sol beke geçerken, galibiyeti getiren golünde sahibi oldu. Ceza alanı içerisinde İcardi'nin vuruşunda savunmadan dönen topu gelişine bir vuruşla çaprazdan kaleye gönderen Barış Alper Yılmaz, sarı kırmızılılara galibiyeti ve şampiyonluk yolunda 3 puanı getiren futbolcu oldu.

title