Haberler

Aura ve Renkleri Nedir?

Dilan Ekinci Karabulut

Dilan Ekinci Karabulut

Spiritüel Danışman Eğitmen ve Yazar
19.12.2023 11:52

Aura Nedir?

Aura, vücudu çepeçevre saran manyetik bir alandır. Nasıl ki dünyayı saran bir atmosfer ve tabakaları var ise; canlı veya cansız tüm varlıkların bir aurası vardır. Güçlü bir aura, evrendeki güçlü enerjileri; zayıf bir aura, zayıf enerjileri kendine çekecektir. Sağlıklı bir aura elips şeklinde ve insan vücudunun 1 kol uzaklık mesafesindedir. Auranın şeklinin bozuk olması, yırtık veya bir tarafa toplanmış olması, elips şeklinde olmayışı veya çok dar ya da geniş olması sağlıksız olarak değerlendirilebilir.

Evrensel yaşam enerjisini vücudumuza aldığımız ve negatif enerjilerimizi dışarı aktardığımız Çakralar, Aura içerisinde bulunur.

Her auranın kendine özgü bir titreşimi vardır. Auraları inceleyerek kişilerin yaşamını, deneyimlerini, sağlığını ve içinde bulunduğu psikolojik ve ruhsal durumunu yorumlayabiliriz.

Auralarımız yaşam biçimimizden etkilenir. Sigara içmek auranızı kirletir. Kalabalık veya havasız bir ortamda çalışan kişilerin aurası sağlıksız olabilir. Auralar her şeye duyarlıdır, anlık renkleri, şekilleri değişebilir.

Aura ve Renkleri

Auranın Katmanları farklı renklerde olabilir. Anlık olarak değişen aura renkleri, kişinin duygu durumu ve fiziksel sağlığına bağlı değişmektedir. Aura renkleri genel olarak Çakraların renkleri ile ilişkilendirilir. Bu renkler dışında faklı bir rengin görünmesi nadirdir. Ayrıca aura renginin parlak olması o rengin pozitif enerjisini koyu ve soluk olması ise rengin negatif enerjisini yansıtır.

Kırmızı:Tutku, materyalist, cesur ve enerjik, maceracı bir kişiliği yansıtır. Bu kişilerin özgüvenleri yüksektir. Kırmızı aynı zamanda cinsellik ve kızgınlığı da temsil eder.

Turuncu: Heyecanlı, cesur, yaratıcı, keşif duygusu yüksek, dinamik, keyifli bir kişiliği yansıtır. Bu kişiler genellikle girişken ve bağımsızdır. Turuncu aynı zamanda şifa ve duyarlılığı da temsil eder.

Sarı: Pozitif ve sıcakkanlı, özgüveni ve bilgisi yüksek, enerjik, özgür ruhlu, eğlenceli bir kişiliği yansıtır. Bu kişiler son derece zeki ve kendinden emindir. Sarı aynı zamanda sabırsızlık ve korkuyu da temsil eder.

Yeşil: Huzurlu, sevecen, kibar, değişime açık, sakin bir kişiliği yansıtır. Bu kişiler genellikle sadık ve güvenilirdir. Yeşil aynı zamanda hayal kırıklığı ve kayıbı da temsil eder.

Mavi: İletişim yeteneği ve sezgileri güçlü, dürüst ve psişik yetenekleri güçlü bir kişiliği yansıtır. Bu kişiler genellikle cömert ve merhamet sahibidirler. Mavi aynı zamanda yas tutma ve ayrılığı da temsil eder.

Mor: Mutlu, güçlü, mistik bir doğaya sahip ve dürüst bir kişiliği yansıtır. Bu kişiler genellikle empattır. Mor aynı zamanda haksızlığa uğrama ve kurban edilmeyi de temsil eder.

Siyah: Negatif enerjinin auraya sızmış olduğunu yansıtır. Bu kişiler etrafındaki insanların pozitif enerjilerini emer. Siyah aynı zamanda sonu, ertelemeyi ve yeniden doğuşu da temsil eder. Bu auraya sahip kişilerin negatif enerjilerinden arınması gerekir.

Beyaz: Masumiyet, saflık ve pozitif enerjiyi temsil eder. Bu kişiler genellikle manevi rehberdir. Beyaz aynı zamanda şok ve silme duygularını da temsil eder.

Gümüş: Disiplinli, aklı net ve keskin bir kişiliği yansıtır. Gümüş ruhun rengidir. Bu renk aura çevresinde koruyucu kalkan olarak kullanılabilir. Bu kişilerin manevi dünya bilgisi yüksektir. Gümüş aynı zamanda toprağa bağlı olmama ve belirsizliği de temsil eder.

Altın: Manevi hayatta en büyük üstadların aura rengidir. Peygamberlik enerjisi ve şifayı yansıtır. Bu kişilerin enerji frekansı çok yüksektir. Altın aynı zamanda dönüştürücü bir hastalığı da temsil eder.

title