Haberler

Yasemin Allen, Kerem Bursin ve Yağmur Tanrısevsin'i Birbirine Düşürdü

Güncelleme:

Yeni yayın döneminde Yasemin Allen ile başrolü paylaşacak olan Bursin ve kız arkadaşı Yağmur Tanrısevsin arasında kıskançlık krizi yaşandı.

Güneşi Beklerken dizisinde tanışan Kerem Bursin ve Yağmur Tanrısevsin bir süredir aşk yaşıyor. Güneşi Beklerken adlı dizi ile büyük bir üne kavuşan Bursin yeni bir diziyle ekranlara gelecek.

YAĞMUR KISKANÇLIK KRİZİ ÇIKARDI

'Şeref Meselesi' dizisinde Yasemin Allen ile başrolü paylaşacak olan Bursin ve kız arkadaşı Yağmur Tanrısevsin arasında yeni rol arkadaşı nedeniyle tartışma yaşandı. Yağmur Tanrısevsin, Bursin'i yeni rol arkadaşı Yasemin Allen'dan kıskanmaya başladı.

MECBUREN TANIŞTIRDI

Bunun üzerine yakışıklı oyuncu, Güneşi Beklerken dizisindeki eski rol arkadaşı ve sevgilisi olan Tanrısevsin'i Yasemin Allen ile tanıştırdı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Güneşi Beklerken Yasemin Allen Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (2)

y.t:

yağmur tanrısevsin ekranlarda göründüğü gibi bi kız değil.Yakından bir hareketine şahit oldum. Yuh artık bu kadar mı seviyesiz olur bi insan :)) Allah Kereme sabır versin.

17
1
yanıtYanıtla
sadf:

zaten kereme zeynep yakışıyordu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title