Haberler

Üniversiteli Genç, Yarış Motosikletiyle Reklam Panosuna Çarparak Can Verdi

Güncelleme:

Konya'da dönüş yapmak isteyen otomobile sürtündükten sonra kontrolden çıkan yarış motosikletiyle reklam panosuna çarpan 19 yaşındaki genç, feci şekilde hayatını kaybetti.

Konya'da dönüş yapmak isteyen otomobile sürtündükten sonra kontrolden çıkan yarış motosikletiyle kaldırımdaki ışıklı reklam panosuna çarpan 19 yaşındaki üniversiteli genç, feci şekilde can verdi.

OTOMOBİLE ÇARPMAMAK İÇİN DİREKSİYONU ÇEVİRDİ

Kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Mehmet Ali Akar, 42 EEY 92 plakalı yarış motosikletiyle seyir halindeyken Nalçacı Caddesi'nden Demirci Caddesi'ne dönüş yapmak istediği iddia edilen Hakkı P. (35) idaresindeki 42 LS 650 plakalı otomobile çarpmamak için direksiyonu çevirdi. Bu sırada otomobile sürtündükten sonra kontrolden çıkan motosiklet hızla kaldırımda bulunan ışıklı reklam panosuna çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet devrilirken, sürücü de reklam panosuna çarparak ağır yaralandı. Başında kask bulunmasına rağmen aldığı darbe sonucu kanlar içerisinde kalan gencin yardımıma çevredeki vatandaşlar koştu.



"ABİ, ABİ BURADA KAL ABİ"

Kaza sonrası yaralı gencin yardımına gelen bir kişi, nabzını kontrol ettiği yaralı motosiklet sürücüsünü ayık tutmak için yoğun çaba sarf etti. İlk başlarda yaralı gencin yakını olduğu sanılan kişinin, çevreden geçen bir vatandaş olduğu anlaşıldı. Adının Murat Kavalbacak olan genç, ambulansın gelişini beklerken, "Can çekişiyor. Çok kan kaybetti. Boynu kırık galiba" diyerek sitem etti. Çevredeki vatandaşlara "arabanızda boyunluk var mı?" diye seslenen Murat Kavalbacak, kendisine uzatılan peçeteyi alarak motosiklet sürücüsünün kanamasını tampon yaparak durdurmaya çalıştı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsünün nefes alması için de elinden geleni yapan Murat Kavalbacak'ın bir ara "Abi, abi burada kal abi" demesi yürekleri burktu.

YARALI GENCİ AMBULANSA KADAR TAŞIDI

Başına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet Ali Akar'a sağlık görevlilerinin gelmesiyle müdahale edildi. Kaskı çıkarıldıktan sonra boyunluk takılan motosiklet sürücüsü, sedyeye alındıktan sonra ambulansa taşındı. Kazadan sonra yaralı sürücünün başından bir an olsun ayrılmayan Murat Kavalbacak'ın sağlık görevlilerin müdahalesi sırasında da yardım ettiği görüldü. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet Ali Akar, ambulansla kaldırıldığı Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZA SESİNİ DUYUP YARDIMA GELMİŞ

Motosiklet sürücüsünü tanımadığını söyleyen Murat Kavalbacak, kaza sesini duyduğunu ve yardıma geldiğini söyledi. Kaza sonrası motosiklet sürücüsünün kendi aracına çarptığını iddia eden otomobil sürücüsü Hakkı P., ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza sonrası hasar gören yarış motosikleti çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak oto parka çekildi.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDEKİ PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Motosiklet tutkunu olduğu öğrenilen Mehmet Ali Akar'ın yaklaşık bir ay önce yarış motosikletini aldığı öne sürüldü. Yarış motosikletiyle çekilmiş fotoğraflarını da sosyal paylaşım sitesinde paylaşan Mehmet Ali Akar'ın 25 Ekim tarihinde düzenlediği bir fotoğrafının açıklama kısmına "Ölüm gibi bir şey oldu, ama kimse ölmedi" yazması da dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Ali Akar Selçuklu 3.Sayfa Yerel Yaşam Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (4)

MotorcuMobil-ANDROID:

trafikte motorlara saygınız olsun arkadaş! Motorcuyu koruyan bir kaporta aksamı yok...şu Sol elin altındaki sinyali kullanın diye yapmışlar

12
0
yanıtYanıtla
ridersMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin. tum motosiklet suruculerinin tekeri duz bassin.

1
0
yanıtYanıtla
RUKNETTİN:

Ben de yıllarca motorsiklet kullandım. Bunun keyfini tatmayan bilemez. Ama ne olursa olsun, en riskli ulaşım aracıdır ve şu bir gerçek ki motorsiklet kazalarında asıl sorumlu büyük oranda motorsiklet sürücüsüdür. Araç muamelesi görmek istiyorsa araç gibi davranmayı öğrenmeli. Kalabalık trafikte 20 km hızla gidilirken siz arabaların arasından 80km hızla giderseniz, kırmızı ışığın sizi bağlamadığını düşünürseniz, kusura bakmayın kimseyi suçlayamazsınız. Kimsede Örümcek Adam refleksi yok.

0
0
yanıtYanıtla
Realistt:

Motosikletin kaportası insandır. . Binen ve trafiktekiler dikkat etmezse sonu ölümdür. . Allah Rahmet Eylesin Genç Kardeşim. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title