Haberler

Trabzon'da Oyun Parkları Dezenfekte Edildi

Güncelleme:

Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki oyun parkları belediye ekiplerince dezenfekte edildi. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, temiz, sağlıklı ve sürdürülebilir bir doğanın çocuklara bırakılabilecek en büyük miras olduğunu belirtti.

Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki oyun parkları belediye ekiplerince dezenfekte edildi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı yazılı açıklamada, temiz, sağlıklı ve sürdürülebilir bir doğanın çocuklara bırakılabilecek en büyük miras olduğunu belirtti.

Ekim, vatandaşlarla el ele şehri güzelleştirdiklerini vurgulayarak, "Şehrin tüm mahallelerinde ve sokaklarında ekiplerimizce çöpler toplanıyor, çöp konteynerlerinin temizliği ve bakımı yapılıyor. Cadde ve sokaklar hem tazyikli su hem de köpükle yıkanıyor." ifadelerini kullandı.

Çocuk oyun parklarının da sürekli dezenfekte edildiğine dikkati çeken Ekim, "Büyük bir özen ve hassasiyetle Akçaabat'ımızın tertemiz ve yaşanabilir bir kent olması için çalışıyoruz. Biliyoruz ki çevre temizliği ve doğamızı korumak konusunda en az bizler kadar duyarlı olan Akçaabatlı hemşehrilerimizin de destekleri bizimle." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yaşam

Osman Nuri Ekim Akçaabat Trabzon Belediye Sağlık Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title