Haberler

Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan doğaya nefes oluyor! Saç ektiren her hastası için bir fidan dikecek

Güncelleme:

Tıp Merkezi Sahibi ve Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, hastalarına büyük bir sürpriz yaptı. Tarcan, kendi adına ait tıp merkezinde, saç ekim operasyonu yaptıran her hastası için bir fidan dikeceğini duyurdu. "Sadece saç ekmiyoruz, fidan da dikiyoruz" diyen Tarcan, bu projesiyle doğaya nefes olacak.

Aslı Tarcan Tıp Merkezi'nde saç ekimi yaptıran hastaların adı ölümsüzleşecek. Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, "Her hastamız için bir fidan dikiyoruz. Fidanlara hastalarımızın adını veriyoruz. Sertifikaları da bir ömür boyu saklasınlar diye hediye ediyoruz" dedi.

"Herkesin dikili bir ağacı olsun" diyerek çıktıkları bu yolda emin adımlarla devam eden Tarcan, "Doğamız bize çocuklarımızın, torunlarımızın emaneti. Bizim bu emanete sahip çıkmamız lazım. Doğaya nefes olmamız lazım. Ormanlarımız dünyamızın akciğerleri, biz ne kadar iyi bakarsak, geleceğimiz o kadar aydınlık olur" ifadelerini kullandı.

"DOĞAYA BORCUMUZ VAR"

Her zaman hastalarına verdikleri değerle takdir toplayan Tarcan, "Her hastamız için fidan diktiğimiz duyulunca inanılmaz olumlu dönüşler aldık. Eski danışanlarımız bile bizi arayarak tebrik etti. Biz hem hastalarımıza verdiğimiz değeri göstermek, esas olarak da doğaya olan borcumuzu ödemek için bu yola çıktık" şeklinde konuştu.

Tarcan, "İnsan doğuyor, büyüyor ve ölüyor. Bu zamanda dünyaya yaptığımız katkıları, götürüyoruz cebimizde. Bir insanın nesiller boyu adının bir ağaçta yaşaması, çocuklarının, hatta torunlarının görmesi bence bir kişiye verilebilecek en büyük hediye. Bu şekilde düşündüğümüz için, her hastamıza bir fidan hediye etmeye karar verdik" dedi.

"CİĞERLERİMİZ YANIYOR"

Tarcan, "Üzülerek yanan ormanlarımızı haberlerden takip ediyoruz. Bu haberleri gördüğümde benim de ciğerim yanıyor. En son İskenderun ve Mersin'de meydana gelen orman yangınlarını da üzülerek izledik. Buna yalnızca seyirci kalsak olmazdı" dedi.

Fidanların dikileceği bölgeleri özenle seçtiklerini söyleyen Tarcan, "Yüksek afet riski taşıyan bölgelerin ağaçlandırılmasında ve orman yangınlarında tutuşan ağaçlarımızın yerine, yenileri yeşersin, doğa bizimle hayat bulsun diye fidan diyoruz" açıklamalarında bulundu.

Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan doğaya nefes oluyor! Saç ektiren her hastası için bir fidan dikecek

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500

Yorumlar (5)

alparan:

dalgamı gecıonuz ben her musterı ıcın 10 fıdan dıkerım . .

1
0
yanıtYanıtla
adi:

Haber nerde?

1
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Hele şunun tipine bak

0
0
yanıtYanıtla
Ismail:

Reklâm kokan hareketler

0
0
yanıtYanıtla
Ayşe:

Bendede güzel

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title