Haberler

Oğlunun Cenaze Namazını Kıldıran İmam Babanın Zor Anları

Güncelleme:

İzmir'de genç yaşta hayatını kaybeden oğlu Halit Uran'ın cenaze namazını kıldıran imam baba Adem Uran ayakta durmakta zorluk çekti.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nin imamı Adem Uran'ın küçük oğlu kafe işletmecisi 31 yaşındaki Halit Uran, rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu hastanede serum tedavisi yapılıp taburcu edildikten sonra fenalaşıp hayatını kaybetti. Yaklaşık 1 ay sonra ilk kez baba olacağı belirtilen genç işletmecinin ölümü ailesiyle sevenlerini yasa boğdu. Oğlunun cenaze namazını kıldıran İmam Adem Uran ise ayakta durmakta zorluk çekti.

HASTANEYE GİTTİ, SERUM VERİLİP TABURCU EDİLDİ

Bostanlı Semti'ndeki Denizpark adlı kafenin, ağabeyi ile işletmeciliğini yapan evli bir çocuk babası Halit Uran, önceki akşam saatlerinde rahatsızlanınca, özel bir hastaneye başvurdu. Burada serum tedavisi uygulanan Uran, daha sonra taburcu edildi.

EVE DÖNÜNCE YENİDEN FENALAŞTI

Evine dönen, Bostanlı Beşikçioğlu Camii imamı Adem Uran'ın küçük oğlu Halit Uran, ilerleyen saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenle fenalaştı, yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık görevlileri, bir ay sonra ilk kez baba olmayı bekleyen Halit Uran'ı ambulansla başka bir özel hastaneye kaldırırken Uran'ın kalbi durdu. Müdahalelere rağmen talihsiz işletmeci yolda hayatını kaybetti.

AİLESİ VE SEVENLERİ YASA BOĞULDU

İzmir'in sevilen ailelerinden olan Uran Ailesi, acı haberle adeta yıkıldı. Genç yaşta hayata veda eden Halit Uran'ın 8 aylık hamile eşi Hande Uran da büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan baba Adem Uran, Bostanlı'daki evinde taziyeleri kabul etti. Halit Uran'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENEMEDİ

Uran'ın İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsisi tamamlandı. Cenazesi yakınlarına teslim edilen talihsiz işletmecinin otopsisinde, kesin ölüm nedeninin belirlenemediği öğrenildi. Çevresinde sevilen bir kişi olan ve ölümüyle ailesiyle yakınlarını yasa boğan Halit Uran'dan alınan örneklerin detaylı olarak inceleneceği, yapılacak testlerin ardından ölüm nedeninin netlik kazanacağı bildirildi.

İLK KEZ BABA OLACAKTI

Daha önce bir çocuğu olduğu belirtilen Halit Uran'ın, çocuğunun olmadığı ve eşi Hande Uran'ın 8 aylık hamile olduğu bildirildi. Baba olmanın sevincini yaşayamadan ve evladını göremeden hayatını kaybeden Halit Uran için babasının da görevli olduğu Beşikçioğlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

BAŞBAKAN CENAZEYE ÇELENK GÖNDERDİ

Törene, Başbakan Ahmet Davutoğlu çelenk gönderirken, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Müftüsü Ramazan Muslu, Halit Uran'ın ailesi, yakınları ve yüzlerce kişi katıldı. Çocuğunu kucağına alacağı günü beklerken eşinin ölüm haberiyle sarsılan Hande Uran ve genç işletmecinin yakınları uzun süre tabutun başında gözyaşı döktü.

EN ZOR GÖREV

Camide ilk olarak, doğal yollarla hayatını kaybeden Cemil Toksöz'ün cenaze namazı kılındı. Ardından güçlükle ayakta durabilen imam Adem Uran, İl Müftüsü Muslu ile cemaatin önünde saf tuttu. Oğlunun cenaze namazını kıldıran Adem Uran, dualar etti. Müftü Muslu'nun konuşması sırasında, acılı baba oğlunun tabutuna başını yasladı. Helallik alınmasının ardından Halit Uran'ın tabutu cenaze aracına taşındı. Genç işletmeci, Doğançay Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: AA / Yaşam

Adli Tıp Kurumu Ramazan Muslu Karşıyaka İzmir Yaşam Haberler

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (99)

EwetmobilWeb@haberler.com:

Torpilli bir cenaze namazı olmuş ölen oğlu olunca imam günahları iyi bildigi için nakta atışı dua etmiş

2
50
yanıtYanıtla
kürt evliya:

imamın gelinine bak verdiği pozlara bak. hiç imam gelinine yakışıyormu, hoca sen önce ailene vaaz et onları düzelt. ne de olsa izmir imamı böyle oluyor demekki

3
48
yanıtYanıtla
zaza:

biz öldük mü bu kadar içten okumuyorsun hocam

7
44
yanıtYanıtla
VatandasmobilWeb@haberler.com:

Show gibi olmuş birde madem imamın manken gibi açık saçık kız neden aliyorsun

0
46
yanıtYanıtla
Mustafa AbaklımobilWeb@haberler.com:

Allahtan rahmet kederli ailesine SABIRLAR diliyoruz. Mekanın cennet olsun kardeşim

35
2
yanıtYanıtla
abdullah:

sözde din adamı namaz kıldırma memurlarının çocuklarının yaptığı işe bak evlendiği kişilere bak, , , bu insanların kime hayrı varki topluma imamlık yapıyolar, Allah bana hidayet ettide bunların müslüman olmadıklarını anladım, namazlarımı kendim kılıyorum. . .

3
34
yanıtYanıtla
Hadi Mobil-IOS:

Ahiret Gününe inanan ya hayırlı söz söylesin yada sussun HZ MUHAMMET

34
1
yanıtYanıtla
İnsan evladıMobil-IOS:

Evlat acısı peygamber efendimizi bile çok sarsmıştır ki,sakın ola kendinizi sınamaya kalkmayın diye peygamber efendimizin nasihatı vardır.allah evlat acısıyla kullarını sınamasın.evlat acısı baba ve annenin ciğerine kor düşer ve her geçen gün o kor ciğeri kaplar ve ...........

30
4
yanıtYanıtla
çok acı:

13 yaşındayken 40 yaşındaki babamı kaybetim 40 yaşıma geldıgımde 4 yaşımdaki oğlumu kaybetim çok acı çok yaşamayan bilmez neden yazdım bunu onuda bılmıyorum allah bütün ölmüşlerimizin dil din ırk ayırmaksızın mekanlarını cennet eylesın rehmetini onlardan esırgemesin

33
1
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Kimseyi evladiyla sinama Rabbim.Allah rahmet eylesin

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title