Haberler

Kuşadası'nda sağanak yağış sonrası sokaklar su altında kaldı, bir inek telef oldu

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrasında bir çok sokak ve cadde su altında kalırken, su akıntılarına kapılan bir inek telef oldu. Etkili olan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkilerken, yağışlar gece yarısına kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrasında bir çok sokak ve cadde su altında kalırken, su akıntılarına kapılan bir inek telef oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) sarı kodlu uyarı verdiği Aydın genelinde sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili olurken, Kuşadası ilçesinde de birçok sokak ve cadde göle döndü. Etkili olan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkilerken, Davutlar Mahallesi'nde su akıntılarına kapılan bir inek telef oldu. Akıntılar ile birlikte Davutlar Sahili'ne kadar sürüklenen ineği gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken, yağışlar gece yarısına kadar devam edeceği tahmin ediliyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kuşadası Fırtına Aydın Hava Durumu Doğal Afetler Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title