Haberler

Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nin 23. Yılı Kutlandı

Güncelleme:

Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünün hizmete girişinin 23. yılı nedeniyle düzenlenen programda, merkez sakinleri için yaş günü pastası kesildi. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve konuşmalar da yapıldı.

Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünün hizmete girişinin 23. yılı nedeni ile program düzenlendi. Programda ayrıca temmuz ayı doğumlu merkez sakinleri için yaş günü pastası kesildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve konuşmalarla başladı.

Merkezin kurulduğu günden bu yana hasta bakım personeli olarak çalışan Şenay Eski, 23 yıldır merkezde kalan hasta ve yaşlılara hizmet verdiklerini belirterek, "Bizler şanslı insanlarız. Burada hasta ve yaşlılarımıza hizmet etmekteyiz. Yapmış olduğumuz iş fedakarlık istemekte. Ben ve arkadaşlarım kendi büyüklerimiz, kardeşlerimiz gibi merkezimizin sakinlerine hizmet etmekten onur duyuyoruz." dedi.

Merkezin 22 yılık sakini Murat Kırkıl ise merkezden duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, "Burada 22 yıldır büyük bir ailenin ferdi olarak yaşamaktan mutluyum. Tüm çalışanlarımızdan Allah razı olsun." diye konuştu.

Programda ayrıca Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünün hizmete girişinin 23. yıl dönümü ve merkezde kalan temmuz ayı doğumlu sakinler için pasta kesildi.

Programa, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Havza Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Emrah Kılınç, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Yusuf Duru, merkez sakinleri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Yaşam

Aile Yaşam Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title