Haberler

Balkonda uyuyan çocuk yorgun mermiyle yaralandı

Güncelleme:

Adana'da bir apartmanın 5. katındaki dairede balkonda uyuyan 7 yaşındaki çocuk, sağ bacağına isabet eden yorgun mermiyle yaralandı. Aile, artan benzer olaylara karşı önlem alınmasını istedi.

ADANA'da apartmanın 5'inci katındaki dairede oturan Yeniay ailesinin 7 yaşındaki kızı Reyyan Yeniay, balkonda uyuduğu sırada sağ bacağına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı.

Olay, bu sabah saat 05.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Apartmanın 5'inci katındaki dairede oturan Yeniay ailesinin kızı Reyyan, havanın sıcak olmasından dolayı evlerinin balkonunda uyudu. Küçük Reyyan'ın sağ bacağına, kimliği belirsiz bir kişinin tabancasından ateşlenen yorgun mermi isabet etti. Acı içerisinde uyanan Reyyan'ın çığlığını duyan ailesi, çocuklarının bacağının kanlar içerisinde olduğunu fark etti. Ailesi tarafından hastaneye götürülen çocuk, kısa sürede tedavi edildikten sonra taburcu oldu. Aile daha sonra tabancayı ateşleyen şüpheli hakkında şikayetçi oldu. Son dönemde buna benzer olayların arttığını ve artık balkonda bile rahat yatamaz hale geldiklerini belirten aile, önlem alınmasını istedi.

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Çocuk Adana Aile Suç Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title