Haberler

Wushu Taolu Turnuvasından Batmana 10 Madalya

Güncelleme:

Sakarya ilinde gerçekleşen Türkiye Gençler-Büyükler Wushu Taolu şampiyonasına katılan 8 sporcumuz, 10 madalya ile Batman'a döndü.

13-16 Nisan tarihlerinde Sakarya ilinde gerçekleşen Türkiye Gençler-Büyükler Wushu Taolu şampiyonasından 1 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 5 Üçüncülük elde eden Batman Spor Akademisi sporcuları şehre döndü.

Şampiyonada Muhammet Aslan kilosunda Türkiye şampiyonu oldu. Yusuf Aslan ve Deniz Pala, Türkiye ikinciliği, İrfan Polat, Okan Bayındır, Deniz Baran ve M. Ali Ada'da Türkiye üçüncülüğü elde etti.

TWF Doğu ve Güney Doğu Genel Koordinatörü ve Batman Spor Akademisi kurucusu Abdulaziz Velioğlu; "Batman Wushu sporunda bir marka şehir oldu, bu başarı çıtasını daha da yukarı taşımaya kararlıyız. Tüm Batmanlı gençlerimizi spor yapmaya davet ediyorum. Ayrıca geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsünü yapmayı planladığımız uluslar arası Hasankeyf şampiyonası ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Bu çalışmalarda bize katkı sunan Valimiz Azmi Çelik, Vali Yardımcılarımız Şener Çağlar ve Cihat Arık beyefendilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Muhammet Aslan Sakarya Türkiye Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title