Haberler

Volkan Demirel, En Az 2 Ay Cezayla Karşı Karşıya

Güncelleme:

Türkiye - Kazakistan maçı öncesi taraftarların tepkisinin ardından stadı terk eden Volkan, talimatlar gereği 2 aydan 1 yıla kadar men cezası ile karşı karşıya kaldı.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 4. maçında Kazakistan'ı 3-1 yendi. Karşılaşma öncesi ise şok yaşandı. Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel, bir taraftarın küfürlü tepkisi üzerine eldivenlerini çıkarıp, sahayı terk ederek soyunma odasına gitti. Volkan'ın bu hareketinin ardından Futbol Disiplin Taimatı'nın 51. maddesi gündeme geldi.

İKİ AYDAN BİR YILA KADAR MEN CEZASI GELEBİLİR

Talimatın 51. maddesinde şu ifadeler yer alıyor:

"Yayın yolu ile veya yazılı tebligata rağmen haklı bir sebebi olmaksızın resmi veya özel milli müsabakalara veya hazırlık çalışmalarına katılmayan veya geç katılan veya çalışma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılır. İhlalin niteliğine göre futbolcunun bağlı bulunduğu kulübe de 65 bin TL ile 130 bin TL arasında para cezası verilir."


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Volkan Demirel Kazakistan Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500

Yorumlar (47)

Muharrem Mobil-IOS:

Kim olursa olsun küfür edemez Volkan ın yaptığı protestoyu sonuna kadar destekliyorum volkan da bir insan ailesi var siz kim oluyorsunuz küfür etme Hakkını kendinizde buluyorsunuz.

2
17
yanıtYanıtla
KADIR MANISALI:

IKI YIL VERSİNLERDE TÜRK FUTBOLU BU ÖRNEKTEN KURTULSUN.

15
3
yanıtYanıtla
Ahmet erdemMobil-IOS:

Hem adamın anasına avradına küfretsinler, hemde ceza versinler. Ooooh ne ala

8
9
yanıtYanıtla
EĞİTİMmobilWeb@haberler.com:

Profosyonelligin ne olduğunu kavrayamayan anlayacak kapasitesi olmayan bir yapı. Bunun bu saatten sonra milli takım dan kesinlikle uzak tutulması gerekir bu kadar basit.

12
3
yanıtYanıtla
emre:

Helal olsun sana volkan, iste simdi adamligini gösterdin, sen oraya TR temsil etmek icin ciktin anana avradina küfür ettirmek icin degil, kötü söz sahibine aittir

7
7
yanıtYanıtla
CESURTÜRK:

ne ya 2 ay ile 1 yıl arası ömürboyu men edilsin parasını türk halkı ödüyor milli takımda her kuruşu haram olsun

11
3
yanıtYanıtla
gs:

haketmiştir

9
4
yanıtYanıtla
Baran:

Volkan kısmen haklı bana göre. . . Volkan''a diğer maçlarda da küfür ediliyor. . . Neden bırakıp gitmiyor. Bu ona edilen ilk küfür değil. . . Bakalım her küfür edilen maçta bırakıp gidecek mi? Bir Galatasary''lı olarak ona hak veriyorum . . zor bir durum. . . Ama o bir profesyonel ve Milli takımın ona ihtiyacı olduğu önemli bir maçta bırakıp gitmek olmaz. . . Bence ceza almalı. . .

10
2
yanıtYanıtla
ahmet yobo:

kimse küfüre katlanmak zorundadeğil kardeşim. adam haklı

4
7
yanıtYanıtla
ErcanMobil-IOS:

Haketti volkan

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title