Haberler

Viko'nun Yeni Nesil Sayacına Çifte Ödül

Elektrik Anahtar Ve Priz Sektörünün Lideri VİKO, Arka Arkaya İki Ödül Birden Aldı.

VİKO'nun Çevreye Saygılı Plastik Mührü İle Dikkat Çeken "Yeni Nesil Elektronik Elektrik Sayacı" Hem PAGEV'den Hem De Design Turkey'den Kendi Kategorisinde Birincilik Ödüllerinin Sahibi Oldu.

Sektöründe yenilikçi ve lider kimliğini sürdüren VİKO'nun çevreye saygılı plastik mührü ile dikkat çeken "Yeni Nesil Elektronik Elektrik Sayacı" hem PAGEV'den hem de Design Turkey'den kendi kategorisinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Yeni Nesil Sayaca çifte ödül…

PAGEV Plastik Teknoloji Ödülleri yarışmasında ürün kategorisinde birincilik ödülüne ve Design Turkey 2010 Endüstriyel Tasarım Ödülleri yarışmasında Yapı Gereçleri kategorisinde İyi Tasarım ödülüne layık görülen VİKO'nun "Yeni Nesil Elektronik Elektrik Sayacı", yenilikçi ve çevreci bir yaklaşımla tasarlandı.

VİKO, "Yeni Nesil Elektronik Elektrik Sayacı" ile bu yıl altıncısı düzenlenenPAGEV Plastik Teknoloji Ödülleri Yarışması'nda ürün kategorisinde birincilik ödülüne değer görüldü. TÜYAP'ta düzenlenen 20. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı Plast Eurasia'da yapılan törende VİKO'nun ödülünü Teknik Direktör Orhan Ünal aldı.

VİKO'nun yenilikçi ve çevreci bir yaklaşımla tasarlanan 'Yeni Nesil Elektronik Elektrik Sayacı', Design Turkey 2010 Endüstriyel Tasarım Ödülleri yarışmasında da Yapı Gereçleri kategorisinde İyi Tasarım ödülüne sahip oldu. Dış Ticaret Kompleksi'nde düzenlenen törende ödülü, VİKO'nun ünlü tasarımcısı Mirzat Koç aldı.

Ödüllü kurşun içermeyen plastik mühür ile çevre koruma altında

Alışılagelmiş tasarım çizgilerinin çok ötesinde modern ve ergonomik hatlara sahip olan "Yeni Nesil Elektronik Elektrik Sayacı", VİKO'nun 30 yıllık mekanik tecrübesi ve VİKO tasarım ekibinin profesyonel bakışı ile uzun ve titiz çalışmalar sonucu geliştirildi. Sayacın yüksek doğrulukla, uzun yıllar hatasız çalışması, kullanım kolaylığı sağlaması ve ileride ortaya çıkabilecek saha ihtiyaçlarına cevap verebilmesi amacı ile yenilenen elektronik tasarımda, güç devresi, ölçüm devresi, hafıza devresi ve zaman saati devresinde kullanılan komponentler özenle seçildi ve test edildi.

Üretiminin her aşamasında uyguladığı çevre bilinci, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri standardı ile belgelenmiş olan VİKO, çevre bilinci ve plastik üzerine olan tecrübesi ile "kurşun mührün" yerini alabilecek "plastik mühür" teknolojisini kullanarak, her yıl 140 milyon ton suyun kirletilmemesi ve insanın da aralarında bulunduğu sayısız canlı türünün yaşamını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesine katkı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki 'Viski' itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki "Viski" itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title