Haberler

Vatandaşlar Teröre Karşı Tek Ses Olmak İçin Yenikapı'ya Akın Etti

Güncelleme:

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Yılmaz ve Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı "Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses" mitingi için alanı doldurdu.

Sivil Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı "Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses" mitingine katılacak vatandaşlar alana akın etti.

Alana önce Başbakan Ahmet Davutoğlu, ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan geldi.

7 Haziran'da AK Parti'den milletvekili seçilen ancak 3 Kasım seçimleri için aday gösterilmeyen şarkıcı Uğur Işılak sahneye çıkarak şarkı söyledi.

ALANDAN NOTLAR

Yenikapı'da 16:00'da başlayan miting öncesinde alana Türk bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinin yanı sıra, 81 ilin adlarının yer aldığı flamalar asıldı.

DEV AFİŞLER

Meydanın birçok yerine "Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz", "Teröre lanet, birliğe davet", "Bir annenin bile akmasın yaşı, bir huzur kaplasın dağı taşı", "Terör insanlık suçudur" yazılı dev afişler vinçler yardımıyla yerleştirildi.



Kalabalık bir ekibin çalıştığı alanda, çadır hastane, sağlık noktası, mescit, mobil tuvalet ve şadırvan ile onlarca su dağıtım noktası yer alıyor.

Meydanda ve çevresinde çok sayıda ambulans ve sağlık personelinin hazır bekletildiği miting alanının farklı noktalarına dev ekranlar ve hoparlörler kuruldu.



ALANLARA GİRENLERE TÜRK BAYRAĞI VERİLİYOR

Zeytinburnu tarafında kurulan 100'e yakın kontrol noktasından geçerek içeri alınan vatandaşlara Türk bayrağı veriliyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden daha önce yapılan açıklamada, Yenikapı miting alanında gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle bazı güzergahlarda değişikliğe gidildiği duyurulmuştu.



Saat 08.00'den itibaren Bakırköy Taşhanlar Köprü, Aksu Caddesi çıkışından Sahil Kennedy Caddesi Yenikapı Kavşak arası kapatıldı. Trafik, Bakırköy istikametine yönlendiriliyor.

DAVUTOĞLU: BİR KEZ DAHA TARİH YAZILACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu, teröre karşı tek ses olmak için Yenikapı'da bir kez daha tarih yazılacağını belirtti.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Bir olmak, birlik olmak, omuz omuza #TeröreKarşıTekSes olmak için aziz Milletimle Yenikapı'da bir kez daha tarih yazacağız" ifadesini kullandı.

ERDOĞAN DA TWITTER'DAN MESAJ YAYINLADI

1 milyon kişinin katılımının hedeflendiği miting öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan da resmi Twitter hesabından mesaj yayınlayarak, "Tüm vatandaşlarımızı bir olmaya, birlik olmaya, teröre karşı tek ses olmaya, Yenikapı'ya davet ediyorum" çağrısında bulundu. Erdoğan, mitingle ilgili afişi de Twitter hesabında paylaştı.

MİTİNG ALANINDAN KARELER




Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Twitter Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (274)

Can'ım ülkemMobil-IOS:

Düsmanca yorumları okuyunca AKP hakkında onlara karşı inadına AKP li olasım geliyor Zaman birlik olma Zaman'ı düşmana olma Zaman'ı

28
30
yanıtYanıtla
Akıl:

Ülke : akp değildir. ..ülkeyi bu hale akp getirmiştir! !!

yanıt0
yanıt2
Malatya lı adam gibi adam recep Tayip Erdoğan M:

Adam gibi adam recep Tayip Erdoğan

15
43
yanıtYanıtla
Memo van:

Terörü kınama mitingini bile oy isteme mitingine çeviren akp. Koyun gelir meleye meleye.

16
40
yanıtYanıtla
Misafir Misafir:

Miting yapmak için bahane arıyorlar. Bana hiç samimi gelmiyor. Samimi olsalardı zamanında Sayın Bahçeli''yi dinlerlerdi. Saygılarımla.

yanıt1
yanıt0
ihsan:

kimse gitmesin akp yi tutandan cumhurbaşkanı olmaz

23
28
yanıtYanıtla
gerçekçi:

İnönü den oluyordu ama

yanıt4
yanıt1
VATANDAŞ:

iktidar kim onu bulalım ona seslenelım 13 yıdır kım yönetıyor ses ver 13 yıllık iktidar teröre dur de biz yenı kapıdayız utanmadan pırotosto edıyorlar kendılerını apdallarda onlara katılıyor ah gerı zekalı mıllet

38
13
yanıtYanıtla
ak partinin ne oy çalma gibi bir derdi var ne de b:

ak parti hakettiği için 14 senedir başta RTE yi karalama kampanyası tam sonuca ulaşamasada etkili oldu o yüzden bir düşüş yaşadı ve Türkiye nasıl zarar gördü ak partiye takılan çelme de uyanın bre vatan evlatları artık görün açın gözlerinizi ak parti bu ülkenin asıl ve tek partisidir diğerleri bu ülkeden başka her ülkeye yardım eden bir topluluktan ibarettir istikrar ve yeni Türkiye için ak parti helal olsun sana helal olsun

10
36
yanıtYanıtla
hakan:

yine çaktırmadan akp mitingi yapıyor alçak herif

24
20
yanıtYanıtla
Tüm 274 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title