Haberler

Van - Öğrenciler Oğuzcan´In Mezarı Başında Gözyaşlarına Boğu

Özalp'taki Patlama

ÖZALP'TAKİ PATLAMA

VALİ VEKİLİ YARALI ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

VAN Vali vekili Hasan yılmaz, Özalp'te meydana gelen patlamada yaralanan çocukları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Patlama sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki Oğuzcan Akyürek'in sınıf arkadaşları da mezarlığa giderek dua edip mezara çiçek bıraktılar.

Mustafa Muğlalı Kışlası içindeki 2. Hudut Tabur Komutanlığı atış poligonunu çevreleyen tel örgülerin dışında oynadıkları sırada meydana gelen patlamada yaralanan Nurullah Erçiçek (10), Yunus Yaman (12), Seyfullah Erçiçek (12) ve Doğukan Meşe'nin (13) tedavisi Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde, Rıdvan Çoşan'ın (12) tedavisi ise Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.

Van YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Vali Vekili Hasan Yılmaz, çocuklara geçmiş dileklerinde bulunduktan sonra burada Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Çankaya ile Sağlık Müdür Vekili Mustafa Yeğinaltay'tan çocukların sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Çocukların aileleriyle görüşerek, "geçmiş olsun" dileğinde de bulunan Vali Vekili Yılmaz, maddi ve manevi açıdan ailelere her zaman destek olacaklarını söyledi. Buradaki ziyaretinin ardından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Vali Vekili Yılmaz, burada da tedavi gören Rıdvan Coşan'ı ziyaret etti.

ÖĞRENCİLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Özalp'ta 3 Nisan İlköğretim Okulu 6/A sınıfında okuyan Oğuzcan Akyürek'in ölümü okulu ve özellikle sınıf arkadaşlarını yasa boğdu. Bugün ellerine çiçekler alan 6/A sınıfı öğrencileri ile Oğuzhan Akyürek'in öğretmenleri, Özalp İlçe Mezarlığı'na gelerek dua ettiler. Çiçekleri mezara bırakan öğrenciler gözyaşlarını tutamazken, hayır için mezarlıkta bisküvi ve gofret dağıttı. Mezarı sulamayı da ihmal etmeyen öğrenciler, buruk bir şekilde mezardan ayrılırken hıçkırıklara boğuldu. Öğrenciler, öğretmenleri tarafından teselli edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title