Haberler

Vali Şahin Yatırımları İnceledi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun’da yapılan yatırımlar ve yeni yatırım yapılması planlanan alanları yerinde inceledi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan yatırımlar ve yeni yatırım yapılması planlanan alanları yerinde inceledi.

Vali Şahin, ilk olarak Atakum ilçesi Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu yanında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yeni yatırım yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası Atakum Sosyal Hizmet Merkezi ve Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Vali Şahin'e, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Daha sonra İlkadım ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ve inşaat çalışmaları devam eden İlkadım Atletizm Stadı'nda incelemelerde bulunan Vali Şahin'e, burada da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve inşaat firması yetkilileri tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sunuldu.

Ziyaretlerde Vali Şahin'e Vali Yardımcısı Ali Galip Saral ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Şahin Yaşar Doğu Atakum Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title