Haberler

Vali Kocatepe Elbistan'da Sorunları Dinledi

Vali Şükrü Kocatepe ve il müdürleri Elbistan'ı ziyaret ederek, yaşanan sorunları ve talepleri yerinde dinledi.

Vali Şükrü Kocatepe ve il müdürleri Elbistan'ı ziyaret ederek, yaşanan sorunları ve talepleri yerinde dinledi. Kocatepe, sorunları birinci ağızdan dinlemek için ziyaret turlarını sürdürdüklerini söyledi.

Valilik denetim ve Değerlendirme Toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'nin başkanlığında yapıldı.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Vali Yardımcısı Servet Güngör, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas, İl Müftüsü Muhammet Gevher, Çevre ve Orman Müdürü Hüseyin Çanak, Orman Bölge Müdürü Halil Coşkun, DSİ Bölge Müdürü Halil İbrahim Dağlıoğlu ve İl Spor Müdürü İhsan Kabakçı ile birlikte Elbistan'ı ziyaret eden Vali Şükrü Kocatepe, sorunların çözümü için devletin olanaklarını, imkanlar çerçevesinde kullanacaklarını söyledi.

Elbistan Belediye Düğün Salonu önünde, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Garnizon Komutanı Binbaşı Süleyman Bilir, Emniyet Müdürü Mehmet Adalı, birim amirleri, köy ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Vali Kocatepe, kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Karşılama töreninde hazır bulunan öğrenciler ise, Vali Kocatepe'ye Elbistan'a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, bir buket çiçek hediye ettiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman'ın konuşması ile devam etti.

Kaymakam Maytalman, sinevizyon eşliğinde Elbistan'da 2010-2011 yıllarında yapılan çalışmaları ve yeni projeler hakkında Vali Kocatepe'ye brifing sundu.

Toplantıya başkanlık eden Vali Kocatepe, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve belde belediye başkanları ile köy ve mahalle muhtarlarına tek tek söz vererek, yaşanan eksikleri ve sorunları dinledi.

Toplantıda söz ala Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Elbistan'da yaşanan en önemli iki sorunun olan hava kirliliği ve işsizlik sorununu söyledi.

Küçük, "Sorunlarımızın diğeri ise, çok yüksek oranlarda işsizlik sorunudur. Kahramanmaraş ilimiz sanayileşmiş bir şehirdir. Bildiğim kadarıyla ilimizdeki işsizlik sorunu Elbistan kadar değil. Bu konuda Elbistan Belediyesi olarak çeşitli girişimlerde bulunduk. Bu çalışmalarımız kapsamında Kahramanmaraş'a kalifiye personel gönderdik. Her vasıfta personelimiz mevcut. İşsizliğin azaltılması konusunda Kahramanmaraş'ta çalışmak isteyen vatandaşlarımız mevcut" diye konuştu.

Devletin imkanları ve olanakları çerçevesinde sorunlarının giderilmesi için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Kocatepe ise, "Öncelikle bizlere gösterilen hoş karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. Bölge müdürlerimiz ve daire amirlerimiz ile birlikte ilçelerimizde sizlerle toplantı yaparak, köylerimizin, beldelerimizin ve ilçe merkezlerimizin sorunlarını birinci ağızdan tespit etmek amacıyla Elbistan'a geldik. Bu toplantımızda değerli Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın verdiği bilgiler doğrultusunda, Elbistan halkının rahat ve huzuru için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title