Haberler

Uyuşturucudan 20 Kat Daha Zehirli Skunka Jandarma Baskını

Uyuşturucudan 20 kat daha zehirli skunka jandarma baskını Eve baskın yapan Jandarmayı skunk üretimi için hazırlanmış laboratuvarla karşılaştıANTALYA - Antalya'nın Manavgat İlçesinde Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin bir eve yaptığı operasyonda 16 kök skunk, 5 gram esrar ve hassas terazi...

Uyuşturucudan 20 kat daha zehirli skunka jandarma baskını

Eve baskın yapan Jandarmayı skunk üretimi için hazırlanmış laboratuvarla karşılaştı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat İlçesinde Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin bir eve yaptığı operasyonda 16 kök skunk, 5 gram esrar ve hassas terazi ile skunk üretimi için hazırlanan düzeneği ele geçirildi. Adeta Laboratuvara cevrilen ev Jandarmayı bile şaşırttı

Kumköy mahallesinde İ.G isimli şahsı uyuşturucu şüphesiyle takibe alan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, şüphelinin yaşadığı eve baskın yaptı. Eve giren jandarma ekipleri yeni nesil uyuşturucu olarak bilinen skunk üretimi için hazırlanmış özel bir alanla karşılaştı. Jandarma tarafından evde yapılan aramada 16 kök skunk, 5 gram esrar ve hassas terazi ile skunk üretimi için hazırlanan düzeneği ele geçirdi. Gözaltına alınan İ.G, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Manavgat Jandarması daha önce de Side de skunk olarak bilinen ve yeşil kokainde denilen bu uyuşturucu ele geçirmiş ve 1 şüpheli tutuklanmıştı. Hint kenevirinin bir türevi olan ve hibrid tohumla üretilen skunk uyuşturucunun esrardan 20 kat daha zehirli olduğu biliniyor. Jandarma gençleri organik esrar adı altında piyasaya sürülen ama bonzai ve türevleri kadar öldürücü olan bu maddeye karşı uzak durmaları konusunda uyardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Manavgat Antalya Asayiş Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title