Haberler

"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri"

Kto Karatay Üniversitesi Rektörü Prof.

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, ücretsiz olarak verdikleri "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" ile girişimcilerin iş projelerini hazırlama ve sunma konusunda en iyi şekilde bilgilendirildiklerini belirtti.

Rektör Babaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Konya Ticaret Odası ve KOSGEB tarafından protokolü imzalanan ve KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARSEM) tarafından verilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri"nin sona erdiğini bildirdi.

Amaçlarının Konya ve Türkiye sanayisine destek olmak ve kaliteyi yükseltmek olduğunu ifade eden Babaoğlu, şunları kaydetti:

"KARSEM'in ücretsiz olarak vermiş olduğu 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri' ile girişimcilerimiz iş projelerini hazırlama ve sunma konusunda en iyi şekilde bilgilendirilmişlerdir. Alanında profesyonel öğretim üyelerimiz tarafından verilen eğitimlerimize uygun olarak hazırlanacak bir projenin kabul edilebilirlik oranı da çok yüksek olacaktır. Her alanda Konya sanayisine destek olmaya ve belirlenen hedeflere ulaşılması için çalışmaya devam edeceğiz."

Kar amacı gütmeyen bir üniversite olduklarına dikkati çeken Babaoğlu, bu eğitimlerinde bunun açık bir göstergesi olduğunu vurguladı.

KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı verilerine göre; eğitimlerin 3 bin 700 başvuru içerisinden projeleri uygun görülen 120 girişimcinin katılımıyla gerçekleştirildiği öğrenildi.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title